Friday 20 May 2022

Hoe Google Drive gratis upgraden?

 Google Drive is een online opslag met een beperkte opslagcapaciteit. Hiermee kan de gebruiker gratis bestanden opslaan, delen en samenwerken. Elke gebruiker krijgt gratis 15 GB opslagruimte op Google Drive, maar sommige gebruikers krijgen hun gratis opslagruimte al snel vol. Een gebruiker kan zijn/haar opslagruimte upgraden door te upgraden naar een premium abonnement, dat momenteel begint bij 1,99 voor 100 GB en 10 TB voor $ 99,99 per maand. Een gebruiker kan het upgraden zonder iets uit te geven, en hier zijn enkele trucs om Google Drive gratis te upgraden.

Gebruik de gratis 15 GB ruimte op de best mogelijke manier

Met de gratis 15 GB aan Google Drive-ruimte kun je een aantal dingen doen. U kunt dus veel dingen doen om ruimte vrij te maken. Een eenvoudig ding dat u kunt doen, is de grote bestanden verwijderen. De bestanden die minder belangrijk zijn maar meer ruimte innemen, moeten worden verwijderd als de gebruiker ruimte wil vrijmaken.

Open https://drive.google.com/#quota in uw webbrowser en log in op uw Google-account. Het brengt de lijst met bestanden met de grootste bestanden bovenaan in uw scherm. Verplaats de bestanden die u niet meer nodig heeft naar de prullenbak. Leeg vervolgens de prullenbak. Zorg ervoor dat de bestanden die uit de prullenbak zijn verwijderd, zeer moeilijk te herstellen zijn.

Wijzig de indeling van Google Foto's

Gebruik je de Google Foto's-app op je mobiele apparaat? Zo ja, dan wordt u geadviseerd om naar de linkerbovenhoek van het scherm te gaan. Hier vindt u de instelling Uploadgrootte onder de optie Back-up en synchronisatie. Google slaat foto's van hoge kwaliteit gratis op, maar het kost meer opslagruimte. Daarom; het wijzigen van de instellingen op uw Google-foto's wordt beschouwd als een geweldige manier om de vrije schijfruimte van Google te vergroten.

Ontvang een gratis Google Drive-upgrade door een lokale Google-gids te worden

Van Google is bekend dat het gratis voordelen biedt aan gebruikers die bijdragen aan Google Maps. Het is dus mogelijk voor u om een gratis Google Drive-upgrade te verdienen als u Google wilt helpen Google Maps te verbeteren. Als u beoordelingen, foto's of nieuwe locaties toevoegt, krijgt u waarschijnlijk punten.

Onbeperkte Google Drive vrije ruimte

Door zich aan te melden bij Edu GSuite Domain kunnen leerlingen en andere medewerkers van scholen of hogescholen onbeperkte ruimte krijgen op Google Drive.

Speciale aanbiedingen van Google - Soms biedt Google gratis ruimte in ruil voor het voltooien van bepaalde taken en 2 GB gratis ruimte voor het voltooien van een beveiligingstaak.

Upgrade een Google Drive-abonnement

De gebruiker kan uw Google Drive-opslag upgraden door een abonnement aan te schaffen voor 1,99 per maand voor 100 GB en 10 TB kost $ 99,99 per maand.

Google Drive geeft er ook de voorkeur aan dat andere concurrenten meer ruimte vergroten tegen de laagste prijzen, bijvoorbeeld DropBox, kosten zijn $ 9,99 per maand voor 100 GB.

Als u nog steeds met hetzelfde probleem wordt geconfronteerd, hoeft u zich geen zorgen te maken !! Het klantenserviceteam van Google helpt u dit probleem op te lossen. U kunt Google Bellen. Het toegewijde team staat 24*7 klaar om u te helpen. Zij zullen u helpen uw probleem op te lossen en een oplossing te bieden.

​​We bieden ook technische ondersteuning voor Facebook Belgie U kunt contact met ons opnemen via Facebook Bellen.

No comments:

Post a Comment