Monday 8 August 2022

HOE HET WACHTWOORD VAN GOOGLE ACCOUNT VIA SMS TE HERSTELLEN?

 Herstel Google-accountwachtwoord via sms

Google-account is een van de belangrijkste dingen die wordt gebruikt om toegang te krijgen tot de gevarieerde service van Google die gebruikers op meerdere apparaten kunnen gebruiken. Gebruikers kunnen ook hun Google-account gebruiken om op een zeer veilige en eenvoudige manier e-mails te verzenden en ontvangen. Maar er doen zich ook veel problemen voor wanneer gebruikers technische problemen met hun Google-account tegenkomen tijdens het gebruik en problemen bij het openen van hun account als gevolg van het vergeten van wachtwoorden is heel gebruikelijk bij de gebruikers. Soms vergeten gebruikers ook het wachtwoord van hun Google-account en vinden ze vervolgens de juiste manier om hun account te herstellen, wat mogelijk is via meerdere opties voor accountherstel, zoals sms.

Hoe kan ik mijn Google-account met sms herstellen?

Probeert u het wachtwoord van uw Google-account te onthouden om u aan te melden bij uw account? Maar kunt u het zich niet herinneren zoals u het bent vergeten? Als dat het geval is, hoeft u niet depressief te zijn, omdat u eenvoudig het wachtwoord van uw Google-account kunt herstellen met behulp van uw favoriete herstelopties. U kunt Google-accountherstel via sms heel eenvoudig uitvoeren als u uw telefoonnummer eraan hebt gekoppeld tijdens het maken van het account. Het herstelproces via sms voor een Google-account is vrij eenvoudig en duidelijk.

Stappen om Google-account te herstellen via sms:

  • Allereerst kun je vanuit je favoriete browser naar de officiële accountherstelpagina gaan via accounts.google.com.
  • U kunt de e-mail-ID invoeren van het wachtwoord dat u wilt herstellen en vervolgens op Volgende klikken.
  • Nu kan Google vragen om uw laatste wachtwoord in te voeren en als u dit wilt overslaan, klikt u op Probeer het op een andere manier.
  • Daarna kunt u op het tabblad Code verzenden klikken, waar Google een verificatiecode via sms naar uw telefoonnummer verzendt.
  • Nu moet u de sms- of verificatiecode invoeren die u op uw telefoonnummer heeft ontvangen en vervolgens op het tabblad Verzenden klikken.
  • Nu kunt u heel eenvoudig het nieuwe wachtwoord voor uw Google-account invoeren en vervolgens moet u het wachtwoord bevestigen nadat u het opnieuw hebt ingevoerd.
  • Daarna kunt u het proces van accountherstel voltooien door op het tabblad Wachtwoord wijzigen te klikken.
De hierboven gegeven stappen zullen u helpen om uw Google-account via sms op een zeer relevante en effectieve manier te herstellen. Maar als je denkt dat je nog steeds niet in staat bent om je Google-account te herstellen via sms of een andere vraag hebt, dan kun je heel eenvoudig contact opnemen met een ondersteuningsteam van Google voor directe hulp.

Hoe verifieer ik mijn Google-accountherstelpagina?

Bent u uw gebruikersnaam of wachtwoord vergeten die aan uw Google-account is gekoppeld? Of ondervindt u problemen wanneer u toegang probeert te krijgen tot uw Google-account? Vervolgens moet u uw identiteit verifiëren tijdens het accountherstel, wat relatief eenvoudig is met behulp van verschillende opties voor accountherstel die door Google aan zijn gebruikers worden aangeboden. Maar veel gebruikers zouden geen idee hebben van het accountherstelproces en vragen hoe ze de herstelpagina van Google-accounts kunnen verifiëren met behulp van de herstelopties. Als u ook wilt weten wat de juiste procedure is om uw accountherstelpagina van Google te verifiëren, volgt u de genoemde instructies.

Stappen om de Google-accountherstelpagina te verifiëren:

  • Allereerst kunt u vanuit uw favoriete browser de officiële accountherstelpagina van Google bezoeken.
  • U moet het e-mailadres of de gebruikersnaam invoeren in het opgegeven veld van het account dat u wilt herstellen.
  • U kunt op het tabblad Volgende klikken nadat u de vereiste gegevens in het gegeven veld hebt ingevoerd, waar u kunt vragen om het laatste wachtwoord in te voeren als u het zich herinnert.
  • Klik op de optie Probeer het op een andere manier als u uw wachtwoord niet meer weet, en u wordt doorgestuurd naar de volgende pagina.
  • Daarna kunt u een accountherstelmethode selecteren via de telefoon of het herstel-e-mailadres, waar u een verificatiecode krijgt voor de door u gekozen hersteloptie.
  • U kunt de ontvangen code in het daarvoor bestemde veld invoeren en op het tabblad Verzenden klikken.
  • Voer nu uw nieuwe wachtwoord voor uw Google-account in volgens uw keuze en voer vervolgens hetzelfde wachtwoord opnieuw in om te bevestigen.
Door de hierboven gegeven stappen te volgen, kan het identiteitsproces van de Google-accountherstelpagina worden uitgevoerd om het accountherstel op een eenvoudige manier te verifiëren. Maar als u nog steeds hulp nodig heeft, kunt u rechtstreeks contact opnemen met het ondersteuningsteam van Google Nummer.

​​​We bieden ook technische ondersteuning voor Instagram Belgie U kunt contact met ons opnemen via Instagram Nummer.

No comments:

Post a Comment