Tuesday 8 November 2022

HOE HET GOOGLE NIET WERKENDE PROBLEEM OP TE LOSSEN?

 

Als u het bericht ziet waarin staat dat Google niet werkt op uw robottelefoon of -pil, bestaat de kans dat dit wordt veroorzaakt door corrupte informatie. Om dit foutbericht te corrigeren, kunt u Google-informatie wissen of proberen Google terug te zetten naar de standaardstatus. Deze tekst leidt u door alle stappen om het probleem met Google werkt niet op te lossen.

Stappen om Google werkt niet-problemen op te lossen

Allereerst wil je er zeker van zijn dat dit aan jouw kant staat en niet een breder nadeel van Google. Controleer de Google-server bijvoorbeeld op een dienst als een downdetector. Als veel gebruikers een identiek probleem melden, krijgen jullie allemaal het toeval te horen aan de kant van Google en moet je mogelijk worden gedwongen om te observeren voordat ze het kunnen repareren.

Als u denkt dat de kwestie aan de kant van de gebruiker ligt, moet u eerst uw telefoon opnieuw opstarten. Het lijkt voor de hand liggend, maar dit kan een snel antwoord zijn op veel problemen. Als uw nadeel terugkeert, is het tijd om de hele weg tot aan het werk te brengen. Om te beginnen geven we er misschien de voorkeur aan om enkele eenvoudige dingen buiten Google-problemen te visualiseren die mogelijk van invloed zijn op de prestaties. Zorg ervoor dat de datum- en tijdinstellingen correct zijn en dat uw internetkoppeling correct werkt.

Controleer uw internetkoppeling

Het lijkt misschien te gemakkelijk of te gemakkelijk, maar het controleren van uw internetkoppeling kan de problemen die u ondervindt oplossen. Probeer over te schakelen van wifi naar mobiele data, of andersom, en kijk of het probleem aanhoudt. U wilt gezamenlijk proberen uw telefoon in "vliegtuigmodus" te zetten en ook op de alternatieve manier. Ten slotte kunt u uw router resetten om er zeker van te zijn dat u een eerlijke associatie hebt.

Controleer uw datum- en tijdinstellingen

Google controleert met tussenpozen de datum en tijd van uw automaat-smartphone in de Play Store, maar wat als de Google-agenda niet werkt. Als de look een schema niet kan begrijpen, zou dit problemen moeten veroorzaken. De servers van Google kunnen een lastige tijd hebben om aan de zijkant van uw apparaat te synchroniseren en uw Google-problemen op te lossen. Om dit nadeel te herstellen, zou je naar Instellingen op je automaat willen gaan. Onder Systeem wil je Datum en tijd zien. Bit hier en u zult zien of uw telefoon zich op de machinegestuurde datum en tijd bevindt die door uw netwerk worden verstrekt. Als je dat nog niet hebt gedaan, wil je het activeren.

Als uw apparaat op automatisch staat en uw Google Chrome werkt niet, dan wilt u de datum en tijd handmatig instellen. U wilt eerst de automatische datum en tijd uitschakelen. Begin dan door de datum en tijd zo nauwkeurig mogelijk in te voeren. Als dit niet werkt, doe dan niet mee, er zijn nog aanvullende oplossingen om uw Google weer operationeel te maken.

Controleer uw Google-apps

Als de Play Store is bevroren of helemaal is, dwing hem dan om hem af te sluiten door hem slordig uit te schakelen of door naar Instellingen> Apps en meldingen> Alle apps bekijken te gaan, Google Play Store te selecteren en op Forceer stop te drukken. Vervolgens moet u ervoor zorgen dat Google Play tot nu toe en schoon is. Dit suggereert dat je moet garanderen dat je de meest recente versie van Google Play hebt. Als je nog steeds problemen hebt, moet je wat klusjes proberen. Dit stelt voor om de cache van de Google Play Store te wissen, en als dit de dingen niet oplost, er naar toe te gaan en de Play Store-gegevens te wissen.

Als er nog steeds een belemmering is nadat de Play Store is gewist, moeten we iets dieper graven en de informatie en het cachegeheugen wissen in de Google Play Store-app, we hebben een neiging als garantie dat we de neiging hebben om de meest recente versie van Google te installeren Updatefout voor Play-services. Als het probleem aanhoudt, is de volgende stap (wees absoluut om uw wachtwoorden vast te leggen, enz.) om uw Google-account op uw apparaat opnieuw in te stellen.

Google-opslagcache wissen

In sommige gevallen zorgt u ervoor dat Google niet meer werkt door gewoon de cache te wissen. De cache is ook een bewaarplaats die in het kort gegevens bevat, zodat deze snel worden opgehaald zonder opnieuw te worden geladen. Dit kan uw nadeel en emotie oplossen, het is gemakkelijk. Ga eerst naar de Instellingen vanuit het huisscherm van je smartphone. Dan wilt u uw Applicatie of Applicatiebeheerder invoeren, dit hangt af van uw apparaat. Vanaf daar wil je klaar zijn om naar beneden te scrollen en op Cache wissen te drukken, anders zou je mogelijk gedwongen moeten worden om eerst naar Opslag te manoeuvreren en dan Cache te wissen. Zodra dit meestal vaak voltooid kan zijn, komt u terug naar uw Google en kijkt u of uw probleem is opgelost, Bel ons Google Bellen Nederland.

​​​We bieden ook technische ondersteuning voor Instagram Belgie U kunt contact met ons opnemen via Instagram Nummer.

No comments:

Post a Comment