Friday 16 April 2021

Hoe Amazon Fire Stick uit te schakelen?

 Hoe is het handig om Amazon Fire Stick af en toe uit te schakelen? Welnu, het uitschakelen van de Fire Stick of Fire TV is een uitstekende manier om de apparaatinstellingen te vernieuwen, zodat deze soepel werken. Maar terwijl u problemen ondervindt met uw Fire TV of Fire Stick, is het erg handig om deze uit te schakelen om het apparaat fris te houden.


Voor gebruikers die problemen ondervinden met uw Fire Stick, is het vooral belangrijk om deze opnieuw op te starten of terug te zetten naar de fabrieksinstellingen. De onderstaande tutorial laat zien hoe je Fire Stick kunt uitschakelen door enkele basisstappen te volgen.




Vanwege hun veelzijdigheid zijn deze Amazon-apparaten nu enkele van de meest populaire streamingopties die op de markt verkrijgbaar zijn. Maar waarschijnlijk moet je het feit hebben opgemerkt dat er geen aan / uit-knop op de Fire TV / Fire Stick-afstandsbediening of in de console staat.




Hoewel er goed nieuws is, kunnen we Amazon Fire Stick nog steeds afsluiten of uitschakelen door deze in de slaapstand te zetten. Onlangs is Automatic Shutdown een van de beste functies van het apparaat. Als iemand klaar is met het gebruik van de Fire Stick / Fire TV, gaat deze automatisch in de slaapstand na 20 minuten inactiviteit.


De meesten van jullie willen het proces echter versnellen, toch? U kunt uw apparaat dus handmatig in de slaapstand zetten volgens de instructies in de gids. Met dit artikel weet je wat de snelste manier is om Amazon Fire Stick uit te schakelen. Volg deze handleiding snel om uw Fire Stick of Fire TV uit te schakelen.


Methoden om Amazon Fire Stick uit te schakelen


Helaas vind je de aan / uit-knop niet op de originele Fire TV-afstandsbediening. U kunt zich echter op twee manieren afmelden om Amazon Fire Stick uit te schakelen.


  1. Gebruik de Fire TV Remote voor toegang tot het snelle toegangsmenu
  2. Met behulp van de Amazon Fire TV-app

De Fire TV-afstandsbediening gebruiken voor toegang tot het menu Snelle toegang


Een van de snelste en eenvoudigste manieren om het Fire Stick-apparaat uit te schakelen, is door de afstandsbediening te gebruiken. U moet deze twee stappen uitvoeren (ongeveer 5 seconden duren) om uw apparaat in de slaapstand te zetten.

Stap 1: Houd eerst de "Home" -knop op de afstandsbediening minstens 3 seconden ingedrukt. Door de startknop ingedrukt te houden, wordt het snelle toegangsmenu op het scherm van uw apparaat geopend.


Stap 2: Selecteer ten tweede de slaapmodus in het snelmenu. Bijgevolg wordt het scherm van uw apparaat zwart.



Het is dus allemaal klaar, want uw apparaat bevindt zich nu in de slaapstand. Verder kun je weer genieten van Fire Stick-streaming door op de knoppen op de afstandsbediening te drukken. Hierdoor wordt uw Fire TV Stick uit de slaapstand gehaald.


Met behulp van de Amazon Fire TV-app


U kunt ook de telefoon-app gebruiken om het apparaat uit te schakelen. Als u de afstandsbediening niet om u heen vindt, schakelt u de Amazon Fire Stick uit met uw telefoon. Download en installeer daarvoor de Amazon Fire TV-app op je telefoon / mobiel.


Stap 1: Start eerst de Amazon Fire TV-app op uw telefoon en maak verbinding met de Fire TV / Fire Stick die u wilt bedienen of uitschakelen.
 
Stap 2: Ten tweede, kies de optie Remote in de onderste menulijst in de app.




Step 3 : Now, select the “Gear” button shown in the upper left corner of the screen. This gives you access to the sleep function along with settings of the Fire TV application.
 
Step 4 : Lastly, Choose “Sleep” mode from the menu which turns your screen into black.
 
So, your Fire Stick device is set to sleep mode. Now, you can press any option on the remote app screen in order to wake the Fire TV Stick from sleep mode.





Wat is de slaapmodus van de Fire TV Stick?


Uiteindelijk, als je hebt opgemerkt, schakelen we de Fire TV Stick niet echt uit. We zetten de Amazon Fire TV Stick echter gewoon in de slaapstand. Zodra de Fire TV Stick in de slaapstand staat, wordt het scherm van het apparaat zwart. Maar het apparaat ontvangt nog steeds de automatische software-updates. Bovendien, als u de Fire Stick volledig wilt uitschakelen, kunt u het apparaat loskoppelen.


Gewoonlijk stelt de Fire TV Stick zichzelf automatisch in de slaapstand wanneer deze gedurende ten minste 20 minuten niet wordt gebruikt (30 minuten voor Gen 1-apparaten). Daarom moet u uw Fire Stick uit de slaapstand halen door op een willekeurige knop op de afstandsbediening te drukken of rechtstreeks via de externe app. Bel op Amazon Nummer: +31-182796553.


We bieden ook technische ondersteuning voor Facebook Belgie U kunt contact met ons opnemen via Facebook Nummer.


No comments:

Post a Comment