Sunday 29 January 2023

HOE DE GMAIL UITLOGKNOP WERKT NIET?

 Als houder van een e-mailaccount is het vrij belangrijk om uit te loggen wanneer het geen zin heeft, maar soms vinden veel gebruikers het moeilijk om de uitlogknop te vinden wanneer ze deze gebruiken in hun favoriete browser. Als u toegang heeft tot uw Gmail-account in Chrome en geen toegang kunt krijgen tot de uitlogknop, hoeft u zich geen zorgen te maken, aangezien duizenden Gmail-accounthouders om verschillende redenen met dit probleem worden geconfronteerd. U kunt de Gmail-uitlogknop die niet werkt in het Chrome-probleem heel gemakkelijk repareren als u een goed idee heeft, anders volgt u de genoemde stappen voor probleemoplossing.

Snelle methoden om het probleem met de uitlogknop van Gmail op te lossen

Methode 1: Labs-optie uitschakelen in Gmail-account

Soms kunt u de uitlogknop niet zien wanneer u een Gmail-account in Chrome gebruikt vanwege de labs-functie en kunt u eenvoudig het probleem oplossen dat de Gmail-uitlogknop niet werkt door de lab-functie uit te schakelen. U kunt het via de onderstaande stappen heel snel uitschakelen:

Ga eerst met Chrome naar de officiële aanmeldingspagina van Gmail en log vervolgens in op uw account met het e-mailadres.

Klik op het tandwielpictogram dat toegankelijk is in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteer de optie Instellingen.

Klik op het Labs-gedeelte op de hoofdpagina en dan kunt u de geactiveerde labs zien.

Nu kunt u naar beneden scrollen en vervolgens het vakje Uitschakelen aanvinken om de labs-functie uit te schakelen.

Klik daarna op het tabblad Wijzigingen opslaan en dan kunt u de afmeldknop op de daarvoor bestemde plaats vinden.

Methode 2: Probeer Gmail in de incognitomodus

U kunt zich ook aanmelden bij uw Gmail-account in de incognitomodus en dit probleem op de juiste manier oplossen. U kunt de Gmail-uitlogknop vinden om uit te loggen bij uw account door de onderstaande stappen te volgen:

  • Open uw Chrome-browser en klik vervolgens op drie verticale stippen in de rechterbovenhoek van het scherm.
  • Klik op de optie Nieuw incognitovenster om het incognitovenster te openen. U kunt ook tegelijkertijd op de toetsen Ctrl+Shift+N drukken om het te openen.
  • Nu wordt het incognitovenster geopend en gaat u van daaruit naar de officiële inlogpagina van Gmail.
  • Voer uw e-mailadres en wachtwoord voor uw Gmail-account in om u aan te melden bij uw account.
  • Klik nu op het tabblad Aanmelden en u wordt aangemeld bij uw account en kunt de knop Afmelden zien.
De hierboven gegeven stappen kunnen helpen bij het op een zeer betrouwbare manier repareren van de verloren uitlogknop in Gmail, en u zult de uitlogknop kunnen zien. Maar als de afmeldknop nog steeds niet verschijnt of als je andere hulp nodig hebt, neem dan contact op met de klantenservice van Gmail Bellen Nederland.

We bieden ook technische ondersteuning voor Instagram Belgie U kunt contact met ons opnemen via Instagram Nummer.

No comments:

Post a Comment