Wednesday 4 January 2023

Verwijder tweestapsverificatie Gmail zonder telefoon

 Hoe 2-stapsverificatie Gmail zonder telefoon te verwijderen?

Gmail-account is veiliger wanneer het is beveiligd met een wachtwoord en een aanvullende verificatiecode. Alsof iemand die probeert toegang te krijgen tot het account het wachtwoord kan breken, maar de extra beveiligingscode die is geactiveerd door authenticatie in twee stappen niet kan breken. In de wereld van vandaag waar cybercriminaliteit en dreigingen hoogtij vieren, is authenticatie in twee stappen de enige manier om het Gmail-account extra te beveiligen. En het verwijderen of deactiveren maakt het voor iedereen gemakkelijker om toegang te krijgen tot het account.

Maar als u op de een of andere manier gmail in twee stappen wilt verwijderen, is het voor de gebruiker heel gemakkelijk om dit uit te schakelen. En de gebruiker kan de onderstaande stappen volgen om te weten hoe te verwijderen zonder de telefoon.

Authenticatie in twee stappen uitschakelen vanuit Gmail!

  • Open een webbrowser en ga naar Gmail.com via de zoekbalk bovenaan.
  • Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord in en tik vervolgens op "Volgende".
  • Voer nu de verificatiecode in die u hebt ingevoerd om in het account in te voeren.
  • Ga naar de instellingen van Gmail in de rechterbovenhoek en tik vervolgens op de optie "Privacy en beveiliging".
  • De beveiligingspagina van uw Gmail-account wordt voor u weergegeven. Scroll naar beneden en ga naar de kolom "Inloggen bij Google" en u vindt de optie voor authenticatie in twee stappen.
  • Tik erop om het uit te schakelen. Gmail vraagt nog een laatste keer om de verificatiecode en vervolgens om het wachtwoord. Voer de gevraagde gegevens in en dan wordt de functie uitgeschakeld.
Daarom kan de gebruiker met behulp van de bovenstaande stappen eenvoudig authenticatie in twee stappen op Gmail verwijderen. En verder staat het de gebruiker vrij om voor alle hulp of assistentie contact op te nemen met Gmail Bellen Nederland dat 24/7 actief is.

We bieden ook technische ondersteuning voor Instagram Belgie U kunt contact met ons opnemen via Instagram Nummer.

No comments:

Post a Comment