Wednesday 12 April 2023

Hoe maak je een Gmail-account aan?

 Bekijk hier hoe u een Gmail-account kunt maken, volg deze stappen zoals hieronder weergegeven:

Stap 1: Typ www.Gmail.com in uw browser en druk op enter. Hierdoor wordt de Gmail-pagina op uw scherm geopend. Klik op "Nieuw account maken" om u aan te melden voor een nieuw account.

Stap 2: U moet nu het "Accountformulier aanmaken" invullen. Hieronder volgen de opties die verschijnen samen met de richtlijnen voor het invullen ervan.

  • Naam: U moet uw volledige naam invoeren voor deze optie. Je kunt het ook later bewerken als je wilt.
  • Selecteer uw gebruikersnaam: dit is de belangrijkste invoer die in de toekomst in geen geval kan worden gewijzigd. Dit is uw gebruikersnaam voor het Gmail-account. Voer uw gewenste Gmail-bijnaam in in de vorm van gewenste_gebruikersnaam@gmail.com. Uw gebruikersnaam kan punten, cijfers of letters bevatten met een minimale en maximale lengte van respectievelijk 6 en 30. Als u een melding krijgt, "gebruikersnaam is al in gebruik", moet u een nieuwe gebruikersnaam invoeren en kijken of deze werkt.
  • Wachtwoord & Bevestig uw wachtwoord: Kies een sterk wachtwoord voor uw account met minimaal 8 tekens die een combinatie van cijfers, tekens, hoofdletters en kleine letters moet bevatten. Gebruik geen eenvoudige of gemakkelijk voorspelbare wachtwoorden.
  • Verjaardag: Typ uw geboortedatum in het vereiste formaat. Houd er rekening mee dat uw leeftijd ouder moet zijn dan 13 jaar volgens uw ingevoerde geboortedatum om in aanmerking te komen voor het aanmaken van een account.
  • Geslacht: kies uit mannelijk, vrouwelijk of anders, wat van toepassing is.
  • Mobiel: voer uw juiste mobiele nummer in, dit is handig bij het herstellen van uw wachtwoord of voor het verzenden van eenmalige wachtwoorden. Dit is niet verplicht maar wel sterk aanbevolen.
  • Uw huidige e-mailadres: Met deze optie kunt u uw andere reeds bestaande account invoeren die aan deze account wordt gekoppeld en wordt gebruikt voor belangrijke communicatie en wachtwoordherstel.
  • Sla deze verificatiestap over: U kunt deze optie aanvinken als u de onderstaande captcha-code niet wilt invoeren ter verificatie. Als u dit echter overslaat, moet u zich verifiëren met behulp van de verificatiecode die naar uw telefoonnummer wordt verzonden om het registratieproces te voltooien.
  • Voer de captcha in: Typ zorgvuldig de exacte tekens die u in de onderstaande afbeelding ziet.
  • Als u geen enkel teken van de captcha kunt verstaan, kunt u overschakelen naar een andere afbeelding of de luidsprekeroptie gebruiken om de code op uw luidsprekers te laten uitspreken.
  • Voltooi uiteindelijk de formaliteiten door akkoord te gaan met de "Servicevoorwaarden en het privacybeleid van Google" door het vakje aan te vinken.
Controleer alle ingevoerde gegevens en klik op Volgende.

Stap 3: stel je persoonlijke profiel in. Uw account is nu klaar met het profiel dat u moet invullen. U kunt deze optie ook overslaan, doe het later. Druk op Volgende

Stap 4: Klik nu op "Doorgaan om naar Gmail.com te gaan." en dit brengt je onmiddellijk naar je Gmail-inbox.

Krijg online hulp bij het oplossen van problemen met het maken van een Gmail-account of inloggen!!

Vind je nog steeds problemen met het maken van een Gmail-accountformulier boven de stappen? U kunt gratis contact opnemen met Gmail Bellen Nederland. Het Gmail-helpnummer werkt 24x7, zodat de mensen de problemen gemakkelijk kunnen vaststellen. Als u bezig bent met een ander werk en u probeert de ondersteuning van ons, dan kunt u uw aanvraag indienen op de contactpagina of het formulier invullen, we kunnen u terugbellen op het juiste moment dat u zojuist heeft aanbevolen.

Enkele van de weinige vragen of problemen die de klanten willen stellen of oplossen, zoals hieronder weergegeven:
  • Hoe een Gmail-account op een mobiele telefoon te maken
  • Hoe een Gmail-account te maken zonder telefoonnummer
  • Hoe een Gmail-account in Laptop te maken
  • Hoe een Gmail-account te maken in iPhone, Outlook
  • Maak een Gmail-account voor het bedrijf
  • Maak een Gmail-account voor kleine bedrijven
We bieden ook technische ondersteuning voor Instagram Belgie U kunt contact met ons opnemen via Instagram Nummer.

No comments:

Post a Comment