Wednesday 5 January 2022

Hoe kan ik fout 3219 in Hotmail oplossen?

 

Als u Error 3219 op uw scherm ziet, betekent dit dat uw Windows Live Mail geen verbinding kan maken met de Hotmail-servers om uw e-mailberichten op te halen. De Error 3219 wordt meestal gevolgd door Error 0x8DE00005 (wat de HEX-code is) en verschijnt voornamelijk wanneer een gebruiker zijn Windows Live Mail-programma heeft ingesteld om e-mail te koppelen en te synchroniseren met behulp van de Secure HTTPS-link (delta-synchronisatie).

Dit probleem is al jaren een ernstige bron van zorg voor veel gebruikers, Windows Live Mail stopt met functioneren wanneer er een update beschikbaar is op de servers of wanneer de servers overbelast raken. Als u ook met een soortgelijk probleem wordt geconfronteerd en fout 3219 in Hotmail wilt oplossen, kunt u de onderstaande informatie volgen.


Gids om fout 3219 in Hotmail op te lossen


Over het algemeen configureren gebruikers die e-mailprogramma's zoals Windows Live Mail gebruiken hun account als een POP/IMAP-account. Om de fout 3219 te verhelpen, moet u uw huidige account verwijderen/verwijderen en het opnieuw configureren als een IMAP- of POP-account.

Hoewel u een van beide protocollen kunt kiezen, wordt IMAP als een betere optie beschouwd omdat het realtime synchronisatie mogelijk maakt en tegelijkertijd op verschillende apparaten kan werken.


Serverfout 3219 of 0x8de00005 wissen in Hotmail op Windows Live Mail


Om de fout te wissen, moet u uw Hotmail-account opnieuw configureren op Windows Live Mail. Voordat u echter het herconfiguratieproces doorloopt, wordt aangeraden om corrupte en ontbrekende bestanden op uw computer te scannen en te herstellen om te voorkomen dat er problemen optreden als gevolg van corrupte of ontbrekende systeembestanden. Als u klaar bent met het scannen van uw systeem, volgt u de onderstaande instructies.

  1. Om het herconfiguratieproces van uw account te starten, moet u eerst op het tabblad Accounts klikken en vervolgens op het +-symbool met de @ klikken
  2. Vervolgens moet u uw e-mailadres, wachtwoord en weergavenaam invoeren in het daarvoor bestemde veld.
  3. Selecteer vervolgens de optie Handmatig configureren van serverinstellingen en klik op Volgende. Dit brengt u naar het volgende scherm.
  4. Op het volgende scherm moet u de IMAP-optie selecteren onder de Incoming Server Information
  5. Vervolgens moet u office365.com invoeren in het veld Serveradres en 993 invoeren in het veld Poortwaarde.
  6. Vervolgens moet u het selectievakje naast de optie "Vereist een beveiligde verbinding SSL" selecteren en vervolgens naar de uitgaande serverinformatie gaan
  7. In het gedeelte Informatie over uitgaande server moet u uw serveradres invoeren als smtp-mail.outlook.com en poortwaarde als 587.
  8. Vervolgens moet u het selectievakje naast "Vereist een beveiligde verbinding SSL" en Verificatie-opties vereist selecteren en op Volgende klikken
  9. Als u ook uw e-mails van het eerder geconfigureerde account wilt verplaatsen, kunt u eenvoudig e-mails van het account slepen en naar de juiste mappen van uw nieuw geconfigureerde account slepen. Als u dit doet, worden al uw e-mails opnieuw gedownload, met uitzondering van de e-mails in de map Verzonden berichten, die u handmatig moet slepen en neerzetten als u ze wilt verplaatsen.
  10. Zodra uw account is geconfigureerd, kunt u uw eerder geconfigureerde account eenvoudig verwijderen door er met de rechtermuisknop op te klikken en de optie Account verwijderen in de weergegeven lijst te selecteren.
Hoewel in de meeste gevallen het volgen van deze instructies u zou moeten helpen om de fout 3219 in uw Hotmail-account op Windows Live Mail op te lossen, wordt het aanbevolen om uw systeem te scannen met een reparatietool die kan helpen u bij het controleren van de repositories en het vervangen van corrupte en ontbrekende bestanden indien nodig. Deze methode helpt u bij het vinden en repareren van de belangrijke bestanden die mogelijk beschadigd zijn geraakt of van uw systeem zijn verdwenen.

Daarnaast kunt u ook overwegen om uw Windows Live Mail-programma op uw computer te verwijderen en opnieuw te installeren om ervoor te zorgen dat de fout 3219 niet wordt veroorzaakt door problemen met de onjuiste installatie van uw e-mailprogramma.

Zorg er ook voor dat uw internetverbinding correct werkt, aangezien problemen met uw internetverbinding ervoor zorgen dat uw Hotmail-account niet kan synchroniseren met uw Windows Live Mail-programma, wat ook kan leiden tot een probleem zoals fout 3219 in uw Hotmail-account.

Dit zijn dus stappen die u moet volgen om fout 3219 op te lossen in uw Hotmail-account op het Windows Live Mail-e-mailprogramma dat Hotmail Bellen oproept.

We bieden ook technische ondersteuning voor Facebook Belgie U kunt contact met ons opnemen via Facebook Bellen.

No comments:

Post a Comment