Thursday 13 January 2022

Hoe het virus uit Hotmail-e-mail te verwijderen?

 Hotmail is een van de beroemde e-maildiensten over de hele wereld geworden. Hiermee kunt u snel communiceren met uw familieleden en collega's. Deze e-mailservice wordt gebruikt door de persoonlijke en zakelijke persoon en wordt geleverd met een verscheidenheid aan functies. Maar als u twijfelt of uw Hotmail-e-mail een virus bevat, kan uw apparaat in gevaar komen. Hotmail e-mailvirus is ook bekend als Hotmail Hacker en is een gevaarlijk programma dat wordt voorgesteld om in te breken in uw e-mailaccount en Hotmail MSN messenger-wachtwoorden, creditcards of bankgegevens samen met andere kritieke informatie te stelen.

Tegenwoordig zijn alle banken begonnen met het verzenden van een e-verklaring, ook wel "Soft Copy" genoemd, van creditcard- en bankgegevens in plaats van een papieren versie die elke maand bij u thuis wordt verspreid om het milieu te beschermen tegen papier. Als u problemen ondervindt bij het verzenden van e-mail, wordt aangeraden om Hotmail Technische Ondersteuning Nederland te bellen voor directe hulp. Een e-mailvirus is een van deze virussen en kwaadaardige webgebaseerde aanvallen die zich richten op mensen via e-mailbijlagen en e-mails.



In dit bericht zullen we enkele verbazingwekkende punten en voorzorgsmaatregelen bespreken waarmee u het virus uit Hotmail Email kunt verwijderen:

  • Het is raadzaam om niet te klikken op e-mails die afkomstig zijn van verdachte bronnen of met niet-vertrouwde tekst in de kopjes 'Van' of 'Onderwerp'. Open ook nooit bijlagen die u niet verwacht, zelfs niet als ze van een vriend komen zonder dit te bevestigen bij de afzender om er zeker van te zijn dat het een vertrouwde bijlage is.
  • Zorg ervoor dat de bovenkant van de Hotmail-pagina bij het openen van een bijlage. MSN Hotmail gebruikt een gratis virusscanner die helpt bij het scannen van alle bijlagen wanneer u ze probeert te openen. Als u een bijlage met een Hotmail-virus probeert te openen, waarschuwt de website u voor het gevaar. Klik daarna op verwijderen om het snel te laten verwijderen.
  • Klik ook op "Verwijderd" dat in de linkerkolom verschijnt als Hotmail na het verwijderen van een door virussen geteisterde e-mail. Er verschijnt een pagina met uw verwijderde e-mails. Druk op de optie "Leeg" die bovenaan de pagina verschijnt om al uw verwijderde e-mails permanent te verwijderen om te voorkomen dat ze terugkomen in uw Postvak IN.
  • Voer een virus- en malwarescan uit op uw computersysteem als u een niet-vertrouwde of vreemde e-mailbijlage opent en twijfelt of er een virus via de Hotmail-scanner is binnengekomen. De scanner zal het virus detecteren en vervolgens verwijderen als het uw machine heeft geïnfecteerd.
  • Het is raadzaam om een ​​vertrouwd antivirusprogramma op uw apparaat te installeren. Bijna alle antivirussoftware wordt geleverd met E-mailschild dat eerst uw inkomende en uitgaande e-mailberichten in realtime scant op schadelijke en virusinhoud. Als u uw web-e-mailaccount opent via een internetbrowser, wordt uw pc beschermd door de schilden.
Afgezien van deze voorzorgsmaatregelen, wordt aangeraden om uw systeem up-to-date te houden met de geavanceerde beveiligingspatches van de fabrikant van uw besturingssysteem. Virussen, evenals andere malware, proberen de beveiligingslekken in een besturingssysteem te dichten en door het up-to-date te houden, kunnen sommige van deze problemen worden voorkomen. Bel Hotmail Bellen als je meer wilt weten over voorzorgsmaatregelen bij hacken.

We bieden ook technische ondersteuning voor Facebook Belgie U kunt contact met ons opnemen via Facebook Bellen.

No comments:

Post a Comment