Thursday 8 September 2022

BellSouth Email instellen voor iPhone, iPad, Android en Outlook

 

BellSouth e-mailinstellingen voor Outlook, iPhone en Android

BellSouth LLC, gevestigd in Atlanta, Georgia, is een van de grootste Amerikaanse telecommunicatiebedrijven. U kunt het e-mailplatform gebruiken om aan al uw basis- en geavanceerde communicatievereisten te voldoen. Of het nu MS Outlook, iPhone of Android is, u kunt de e-mailinstellingen van BellSouth configureren en uw unieke doelen bereiken. Dat gezegd hebbende, is het van cruciaal belang om te zorgen voor de juiste e-mailinstellingen van BellSouth om een soepele werking van het platform te behouden. In deze blog bespreken we de e-mailinstellingen van bellsouth.net voor een van de meest voorkomende e-mailclients, MS Outlook, Android-apparaten, iPhone en Windows OS.

BellSouth E-mailinstellingen Outlook


Met de beschikbaarheid van meerdere e-mailplatforms is het niet ongebruikelijk om meerdere e-mailaccounts te hebben. Het wordt echter vaak een uitdaging om deze accounts op verschillende e-mailplatforms te beheren. Om deze meerdere e-mailplatforms te beheren, moet u afzonderlijke inloggegevens gebruiken en u op meerdere websites concentreren. Dit leidt vaak tot afleiding en wanbeheer van uw communicatie via e-mails.


Als u echter de MS Outlook-client hebt, kunt u de meerdere accounts samenvoegen tot één en toegang krijgen tot al uw e-mails vanaf een centrale locatie. Een dergelijke configuratie kan worden gemaakt met het e-mailplatform van BellSouth en Outlook. Als je je afvraagt hoe je BellSouth-e-mail in Outlook instelt, bekijk dan hier de reeks stappen die betrokken zijn bij bellsouth.net Outlook-instellingen:

  1. Open een webbrowser op uw computer en start MS Outlook.
  2. Klik op Instellingen > Bestand > Accountinstelling.
  3. Klik op "E-mailaccount om bij te werken".
  4. Selecteer "Interne e-mailinstelling" onder "E-mailaccount om bij te werken".
  5. Zorg ervoor dat u ofwel BellSouth e-mail POP-instellingen of IMAP hebt gekozen.
  6. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in het gevraagde veld in.
  7. Voer voor BellSouth e-mail POP-instellingen de volgende gegevens in:

  • Server voor inkomende e-mail: net
  • Poort: 995
  • Versleutelde verbinding: SSL
  • Server voor uitgaande e-mail
  • De SMTP 465
  • Type gecodeerde verbinding SSL
Voer voor BellSouth net IMAP-instellingen de volgende gegevens in:

  • Server voor inkomende oproepen: net
  • Poort: 993
  • Type gecodeerde verbinding: SSL
  • Server voor uitgaande e-mail: net
  • SMTP: 587
  • Type gecodeerde verbinding: SSL
Als u klaar bent met de configuratiewijzigingen, klikt u op OK om door te gaan met de bellsouth.net-e-mailinstellingen voor Outlook. Voer in het volgende scherm uw e-mailadres en wachtwoord in. Klik op Volgende bij de instelling Internet-e-mail en klik ten slotte op Voltooien om de bellsouth net-e-mailinstellingen voor Outlook te voltooien.

Hoe BellSouth e-mail op iPhone in te stellen?



Als je een iPhone hebt, kun je meerdere e-mailaccounts instellen voor toegang tot je e-mails vanaf elke locatie. U kunt de Mail-applicatie van de telefoon gebruiken om toegang te krijgen tot uw e-mails. Een goede BellSouth e-mailinstellingen iPhone is echter belangrijk om de succesvolle levering en ontvangst van e-mails te garanderen. Voor het instellen van BellSouth-e-mail op iPhone moet u eerst de app Instellingen op uw iPhone openen en Mail, Contacten en Agenda selecteren. Tik vervolgens op Accounts toevoegen onder het tabblad Accounts en selecteer Overige en vervolgens Accounttype. U moet erop tikken om een e-mailaccount toe te voegen. Voer uw volledige naam, BellSouth e-mail-ID en wachtwoord in het gevraagde veld in.

Nadat u uw basisgegevens hebt ingevoerd, voert u "inbound.att.net" in de velden Hostname en CustomerID@bellsouth.net in. Vervang de Klant-ID door uw BellSouth-klantnummer in het gebruikersnaamveld. Voer uw accountwachtwoord in het veld Wachtwoord in. U moet smtp.mail.att.net invoeren in de velden Hostnaam en Klant-ID@bellsouth.net onder het gedeelte Server voor uitgaande e-mail. Nadat u het wachtwoord hebt ingevoerd, tikt u op Volgende om uw iPhone te laten controleren of de instellingen goed werken. Ten slotte kunt u uw e-mailinstellingen aanpassen aan uw voorkeuren en Bellsouth-e-mail instellen op de iPhone.

Tips om BellSouth e-mail in te stellen op Android



Als je een Android-apparaat hebt en er toegang tot BellSouth-e-mails op wilt, vraag je je misschien af hoe je Bellsouth-e-mail op Android kunt instellen. U hoeft geen technische expertise te hebben om de e-mailinstellingen van bellsouth.net op Android uit te voeren. Hieronder staat de reeks stappen om de actie uit te voeren:

  1. Open de BellSouth e-mailapp op je Android-apparaat en tik op Menu > Instellingen > Account toevoegen.
  2. Tik op Overige om het e-mailaccount in te stellen en voer uw bellsouth.net e-mail-ID in; tik op Handmatige instelling.
  3. Selecteer IMAP en controleer de onderstaande informatie om de bellsouth net-e-mailserverinstellingen voor Android te garanderen:
  • Voer uw e-mail-ID in het gebruikersnaamveld in.
  • Typ uw accountwachtwoord in het wachtwoordveld.
  • Zorg ervoor dat de IMAP-server is ingesteld op 'imap.mail.att.net'
  • Zorg ervoor dat het beveiligingstype SSL is en dat de codering is ingeschakeld.
  • Stel het poortnummer in op 993 en tik op Volgende.
  • Stel de SMTP-server in als smtp.mail.att.net en zorg ervoor dat het poortnummer 465 is.
  1. Schakel de SSL-codering in en tik op Volgende.
  2. Tik op Gereed zodra de installatie voor Bellsouth-e-mail op Android is voltooid.
Hoe BellSouth e-mail in te stellen op Windows 10?


Als u Windows 10 OS hebt, kunt u BellSouth Email daarop configureren door een eenvoudige procedure te volgen. Open Windows Live Mail en klik op het tabblad Bestand. Selecteer Account toevoegen en klik op Nieuwe account toevoegen in de lijst met bestaande accounts. Selecteer vervolgens Handmatige installatie en de optie Extra servertypen gevolgd door de optie Volgende. Voor bellsouth net imap-instellingen en POP-instellingen kunt u de gebruikershandleiding raadplegen of contact opnemen met de ISP. Klik op Volgende zodra u de POP- en IMAP-instellingen van BellSouth Mail hebt geconfigureerd. Voer in het volgende venster, onder het gedeelte Gebruikersinformatie, uw volledige naam en de BellSouth e-mail-ID in. Ga voor het accounttype naar het servergedeelte en selecteer POP3 of IMAP. Zo stelt u BellSouth e-mail in op Windows 10.

BellSouth e-mail instellen op iPad



Als je een iPad hebt en de bellsouth.net-serverinstellingen op de iPad moet configureren, werkt de bovengenoemde procedure niet. Het instellen van BellSouth Email op iPad bestaat uit verschillende stappen. Hier is een blik:

  1. Tik op Instellingen en vervolgens op Mail, Contacten en Agenda.
  2. Tik op Account toevoegen en je ziet een lijst met e-mailclients; selecteer Anders.
  3. Selecteer E-mailaccounts toevoegen,; voer de gebruikersnaam en het wachtwoord voor uw BellSouth-account in.
  4. Tik op Volgende en voer de BellSouth IMAP Server & POP3-instellingen in zoals vermeld onder:
  • Inkomende server: net (POP3) en mail.att.net (IMAP)
  • Poort: 995 (POP3) en 995 (IMAP)
  • SMTP-server (att.net) en mail.att.net (IMAP)
  • Kies Ja bij ‘Vereist SSL’ Voor zowel POP3 als IMAP
BellSouth Email voldoet aan uw basis- en geavanceerde e-mailvereisten; om echter een soepele werking van het e-mailplatform op MS Outlook, iPhone, iPad enz. te garanderen, moet u zorgen voor een juiste installatie van BellSouth Email. Volg de hier vermelde stappen op de exacte manier en zorg voor een probleemloze manier van communiceren via e-mail of neem contact op met Outlook Bellen.

​​​We bieden ook technische ondersteuning voor Instagram Belgie U kunt contact met ons opnemen via Instagram Nummer.

No comments:

Post a Comment