Tuesday 20 September 2022

Outlook niet verbonden - 6 tips voor het oplossen van problemen om deze fout op te lossen



Outlook is een van de meest verbazingwekkende e-mailclients ter wereld waarmee miljoenen gemakkelijk e-mails kunnen verzenden en ontvangen met de hulp van verbluffende kant-en-klare functies en opties. Contacten en agenda's kunnen ook worden beheerd met de e-mailservice van Outlook. Ondanks dit alles hebben Outlook-gebruikers soms problemen met het beheren en afhandelen van hun accounts. Wanneer de e-mailclient "Outlook Disconnected" toont, is de werkstroom ook zeker verstoord. En deze situatie laat veel gebruikers met een groot gevoel van teleurstelling achter. Als u met hetzelfde probleem worstelt, dan zijn we hier om u hierbij te helpen.

Wat is Outlook? Hoe werkt het?

Outlook is een beveiligd webgebaseerd informatiebeheersysteem van Microsoft. Via Outlook kan men verschillende persoonlijke en professionele taken uitvoeren, zoals het verzenden en ontvangen van e-mails, het beheren van agenda's, het opslaan van contacten en nummers, het volgen van taken, enz. Outlook gebouwd door Microsoft wordt geleverd met een heleboel geweldige en gebruiksvriendelijke functies waarmee men kan e-mailgerelateerde taken comfortabel en gemakkelijk afhandelen. Van kleine bedrijven tot verschillende topbedrijven en grote organisaties over de hele wereld gebruiken Outlook om hun professionele informatie te beheren en netjes te organiseren.

Men kan dit systeem ook voor persoonlijk gebruik gebruiken. Om met Outlook aan de slag te gaan, kunt u een account aanmaken door alle belangrijke gegevens over uzelf in te voeren, zoals naam, adres, telefoonnummer, geboortedatum, enz. Tijdens het aanmaken van een account op Outlook zijn gebruikers vrij om hun e-mailadres te kiezen maar ze moeten er ook voor zorgen dat hun gekozen e-mailadres nog niet door iemand is gebruikt. Nadat het account met succes is gemaakt, hebben gebruikers nu toegang tot hun account en kunnen ze beginnen met het beheren van hun informatie, waarvoor Outlook bedoeld is.

Maar afgezien van al deze positieve dingen over Outlook, is er iets dat veel gebruikers geïrriteerd en verbaasd maakt. Wanneer een pop-up "Outlook Disconnected" op het scherm verschijnt, veroorzaakt dit problemen en ontevredenheid bij veel gebruikers. Daarom worden velen gezien op zoek naar de beste manieren om tot oplossingen te komen.

Wat is Outlook losgekoppeld? Waarom gebeurt het?

Wanneer Outlook wordt losgekoppeld en u weet niet wat het is en waarom het gebeurt, dan laat het gewoon zien dat Outlook niet in de werkmodus staat en als gevolg hiervan wordt het werk halverwege stopgezet. Als u met een dergelijk probleem wordt geconfronteerd, kunt u geen e-mails verzenden en ontvangen. Het is een situatie waarin Outlook de verbinding met zijn e-mailserver verbreekt en zich in de offlinemodus bevindt.

Hoe te controleren of Outlook is losgekoppeld?

  • Open de Outlook-app op Windows of pc.
  • Ga naar het gedeelte Inbox door op het pictogram te klikken.
  • Kijk vervolgens onderaan uw scherm waar u het sms-bericht ziet met de melding "Verbinding verbroken".
6 Tips en technieken voor probleemoplossing om de fout te herstellen

Hier hebben we enkele tips en technieken voor probleemoplossing gegeven waarmee u een oplossing kunt vinden om deze fout op te lossen.

#1. Om aan de slag te gaan met het oplossen van Outlook Disconnected, kunt u het beste uw computers opnieuw opstarten

Wanneer Outlook plotseling wordt losgekoppeld en u niet weet welke verdere stap u moet nemen om dit op te lossen, moet u stoppen met piekeren en in plaats daarvan uw computer opnieuw opstarten. Het opnieuw opstarten van de pc is de eerste stap die elke gebruiker moet nemen om met deze situatie om te gaan. Nadat het systeem op de juiste manier opnieuw is opgestart, start u het programma opnieuw en deze keer zal er geen probleem zijn. En je kunt weer aan het werk op het platform.

2. Controleer uw netwerkverbinding via de opdracht "Ping the server" op de pc

In het geval dat het opnieuw opstarten van de computer niet voor u heeft gewerkt en u ziet nog steeds "Outlook 365 verbroken" op het scherm, dan moet u deze keer de server pingen. Ping de server is een opdracht op uw pc die wordt gebruikt om technische storingen of problemen met betrekking tot de server of host te identificeren. PING-opdracht is effectief bij het controleren van de netwerkverbinding of internetsnelheid. Zie de onderstaande procedure en leer hoe u de server pingt om te controleren welke serverproblemen uw Outlook-account heeft.

  • Ga naar de knop "start" en ga naar "uitvoeren". U moet cmd in de zoekbalk typen om toegang te krijgen tot het hulpprogramma "Uitvoeren".
  • Hierna verschijnt de opdracht "run" op uw systeem.
  • En nu moet je "ping gevolgd door de naam van Exchange Server" typen en op enter drukken.
  • Dan krijg je een aantal reacties te zien.
  • Als u in de zoekopdracht 'Time-out aangevraagd' te zien krijgt, betekent dit dat er enkele technische problemen zijn met uw netwerkverbinding.
  • Om deze storing op te lossen, kunt u contact opnemen met het serverteam.
  • Maar in het geval dat sommige uitspraken, waaronder Verzonden = 4, Ontvangen = 4, Verloren = 0″, op het scherm worden weergegeven, betekent dit gewoon dat er niets mis is met uw netwerkverbinding.
3. Zorg ervoor dat "Offline-modus" niet is ingeschakeld in uw Outlook-account

Wanneer u de "offline-modus" in uw Outlook-account hebt ingeschakeld, is het zien van "Outlook Disconnected" -tekst een voor de hand liggend iets en hoeft u zich er dus geen zorgen over te maken. Ga gewoon naar "Instellingen" en schakel "offline modus" uit.

Zie de onderstaande procedure om dit te doen: -

  • Start de app op uw apparaat.
  • U kunt op hetzelfde bericht "Outlook Disconnected" klikken, er verschijnt dan een contextmenu en er wordt een selectievakje weergegeven met "offline-modus".
  • Als “offline werken” dan is aangevinkt, kunt u dit direct uitvinken.
  • Hierna is uw Outlook-account actief en beschikbaar in “online modus”.
4. Probeer toegang te krijgen tot uw Outlook-toepassing in een veilige modus

Als geen van de bovenstaande manieren voor u heeft gewerkt om dit probleem op te lossen, kunt u Outlook openen in een veilige modus. Volg hiervoor de onderstaande stappen.

  • Ga naar het menu "Start" en open vervolgens het programma Uitvoeren.
  • Voer in het dialoogvenster Uitvoeren "outlook.exe/safe" in en druk op de enter-toets.
  • Als dit probleem optreedt omdat er al invoegtoepassingen op het apparaat zijn geïnstalleerd, kunt u alle onnodige en overbodige invoegtoepassingen uitschakelen.
  • Start opnieuw de Outlook-toepassing; dit kan hoogstwaarschijnlijk het losgekoppelde probleem oplossen.
  • En nu weer toegang tot uw Outlook-account.
5. Maak een nieuw Outlook-profiel

Als geen van deze manieren heeft geholpen bij het oplossen van deze fout, kunt u een nieuw profiel in Outlook maken en beginnen met het beheren van uw e-mailgegevens.

6. Last but not least - Neem contact op met het technische ondersteuningsteam van Outlook

Als er nog steeds het bericht 'verbinding verbroken' wordt weergegeven in uw Outlook-toepassing, kunt u dit oplossen door directe hulp te vragen van het technische ondersteuningsteam van Outlook.

Veelgestelde vragen

Waarom wordt mijn Outlook weergegeven als verbroken?
Het kan zijn vanwege een aantal geldige redenen, zoals - netwerkproblemen, u moet de "offline-modus", een technische storing in de server, enz. hebben ingeschakeld. Hierboven in de blog kunt u de tips voor probleemoplossing zien om dit probleem op te lossen.

Hoe maak ik opnieuw verbinding met Outlook wanneer de verbinding is verbroken?

U kunt uw computersysteem opnieuw opstarten en vervolgens uw "Outlook" -toepassing op uw apparaat opnieuw starten. Je kunt hier in deze blog ook andere manieren bekijken om deze fout op te lossen.

Hoe verbind ik Outlook opnieuw met de server?

Om Outlook opnieuw met de server te verbinden, kunt u de "offline modus" uitschakelen om Outlook actief te maken in de online modus.

De laatste noot

Als u een van de gebruikers bent die het probleem "Outlook Disconnected" wil oplossen, zodat u uw werk op het platform snel kunt hervatten, moet u de gegeven informatie tot het einde lezen. Hier in deze blog hebben we de mogelijke geldige redenen gedeeld waarom Outlook het niet-verbonden probleem laat zien en hoe u het zonder problemen kunt oplossen. Bel Outlook Bellen Nederland.

​​​We bieden ook technische ondersteuning voor Instagram Belgie U kunt contact met ons opnemen via Instagram Nummer.

No comments:

Post a Comment