Monday 29 May 2023

Eenvoudige stappen om de prullenbak in Google Drive te legen

 U heeft misschien allemaal wel eens meegemaakt dat de plaats waar u uw spullen gewoonlijk bewaart vies wordt, en hetzelfde is het geval met Google Drive. Het wordt vaak rommelig en men moet weten hoe Google Drive moet worden gewist en hoe de prullenbak in Google Drive moet worden geleegd. Bovendien heeft Google Drive 15 GB vrije ruimte, veel beter dan de gebruikelijke cloudopslagopties die beschikbaar zijn. Deze ruimte omvat voornamelijk een Gmail-account, bijlagen, foto's en berichten. En dit is de belangrijkste reden dat deze ruimte van 15GB zo snel vol raakt. Het punt is dat zelfs als je genoeg ruimte hebt, je nog steeds de rommel moet opruimen, anders kun je veel Google Drive-foutcodes tegenkomen. Meestal weten mensen die Google Drive gebruiken niet eens wat er precies zo veel ruimte op hun schijf in beslag neemt, en ze geven er de voorkeur aan om van tijd tot tijd bestanden te verwijderen, maar de verwijderde bestanden worden opgeslagen in het prullenbaksegment. Dit segment neemt ook schijfruimte in beslag. Het is essentieel om de prullenbak van Google Drive te legen om ruimteproblemen te voorkomen.

Waarom moet u alle prullenbak in één keer op Google Drive verwijderen?

Laten we, voordat u verder gaat, begrijpen waarom en hoe u de prullenbak van Google Drive kunt legen. Er zijn tal van redenen waarom gebruikers de prullenbak van Google Drive willen legen en waarom dit essentieel is. Hieronder staan enkele van de belangrijke redenen om de prullenbak van Google Drive te wissen. Weet hoe u de prullenbak in Google Drive kunt legen en indien nodig kunt uitvoeren.

  • Ten eerste voor het geval de opslagruimte bijna op is en de gebruiker in de toekomst ruimte nodig heeft voor het maken van back-ups van essentiële of nieuwe bestanden.
  • Ten tweede worden de bijlagen en e-mail die nutteloos of niet vereist zijn, nog steeds in de prullenbak opgeslagen.
  • Ten derde zijn er tal van overtollige bestanden op de schijf die veel ruimte in beslag nemen.
  • Ten vierde willen de gebruikers geen extra geld uitgeven om voldoende opslagruimte te kopen en daarom is het goed om de Google Drive-prullenbak te legen.

Er kan een mogelijkheid zijn dat elk individu zijn eigen reden heeft om de prullenbak van Google Drive te legen. Meestal verwijderen de gebruikers de bestanden die niet langer nodig zijn of van enig nut zijn, en als hetzelfde bestand nog steeds in de map Prullenbak staat, verwijderen ze het ook uit de prullenbak. Soms worden de bestanden echter per ongeluk verwijderd en daarom is het altijd een goed idee om de prullenbak van Google Drive handmatig te legen en niet vanuit een bepaalde instelling.

Hoe de prullenbak in Google Drive te legen?

Wanneer u de bestanden verwijdert, wordt het dubbele bestand opgeslagen in de prullenbak en daarom moet u ze ook uit de prullenbak verwijderen, en dan kunt u de bestanden uiteindelijk permanent verwijderen. Gewoonlijk blijven de bestanden ongeveer 30 dagen in de prullenbak en als u ze niet verwijdert, worden ze automatisch verwijderd. U kunt echter ook de onderstaande eenvoudige stappen volgen om de prullenbak in Google Drive handmatig te legen.

  • Klik eerst op het prullenbakpictogram aan de linkerkant van het paneel en vervolgens worden de bestanden weergegeven die u al hebt verwijderd.
  • Selecteer vervolgens de bestanden die u permanent wilt wissen en klik vervolgens met de rechtermuisknop op die bestanden; er worden twee opties weergegeven: om te herstellen en ten tweede om voor altijd te verwijderen. Klik op de knop voor altijd verwijderen en daarom wordt het bestand permanent verwijderd uit de prullenbak van Google Drive.
Hoe Google Drive op Android te wissen?

Hieronder volgen enkele stappen voor het wissen van Google Drive op een Android-apparaat:

  • Ten eerste moet u het bestand naar uw Google Drive-prullenbak sturen. Tik vervolgens op het mappictogram rechtsonder in het scherm om alle bestanden te bekijken. Tik op de drie stippen aan de rechterkant van het bestand dat u wilt verwijderen. Zoek de verwijderoptie en tik erop, en daarom wordt het bestand naar de prullenbak van Google Drive verzonden.
  • Tik op de map Prullenbak in het menu en alle bestanden die u hebt verwijderd, verschijnen.
  • Tik op de drie stippen aan de rechterkant van het bestand dat u wilt verwijderen en tik vervolgens op voor altijd verwijderen. De pop-up zal verschijnen om te bevestigen, aangezien er geen andere manier is om het bestand te herstellen nadat het is verwijderd. Onderneem actie en ga door voor de lege prullenbak van Google Drive in het geval van Android-gebruikers.
  • Nu heeft uw schijf vrije ruimte, die u kunt gebruiken voor back-up om andere nieuwe bestanden op te slaan.
Hoe de Google Drive-prullenbak op iPhone (iOS) te legen?

Volg deze genoemde stappen voor het wissen van de Google Drive-prullenbak op de iPhone.

  • Open de Google Drive-app of Google Drive op uw iOS-apparaat en tik op de menuknop in de linkerbovenhoek.
  • Zoek het prullenbakpictogram en selecteer de bestanden en gebruik vervolgens de drie stippen aan de rechterkant van de bestanden.
  • Na het selecteren van tik op lege prullenbak, verschijnt er een bevestiging en tik vervolgens op voor altijd verwijderen. Bovendien, als u eenmaal doorgaat met de optie "Voor altijd verwijderen", zult u verwijderde bestanden niet herstellen.
  • We hopen dat de bovenstaande stappen uw vraag over het legen van de Google Drive-prullenbak op iPhone (iOS) hebben opgelost
Eenvoudige tips om de Google Drive-prullenbak te legen

Dit zijn de volgende eenvoudige tips voor de lege prullenbak van Google Drive, die u moet volgen om meer ruimte vrij te maken.

  • Stel uw standaardweergave in
  • Maak een map met structuurnamen
  • Submappen maken
  • Gebruik kleuren voor identificatie
  • Voeg sterren toe aan veelgebruikte mappen en bestanden
  • Verwijder bestanden op tijd
  • Dump de prullenbak
U kunt er ook voor kiezen om bestanden of Google-documenten op Google Drive met iemand anders te delen en van uw schijf te verwijderen. Op deze manier wordt de rommel opgeruimd; terwijl gegevens veilig zijn. Het gebruik van Google Drive is een van de handigste manieren en ook een van de beste platforms om een extra back-up van uw bestanden te maken. Het wordt aangeraden om Google Drive te wissen. En de hierboven genoemde stappen maken vrij duidelijk hoe men de prullenbak van Google Drive kan legen. beroep doen op Google Bellen expert helpt u 24/7.

​​​​​We bieden ook technische ondersteuning voor Instagram Belgie U kunt contact met ons opnemen via Instagram Nummer.

No comments:

Post a Comment