Wednesday 31 May 2023

Hoe deel ik bestanden of Google Docs op Google Drive of met iemand?

 Google doc is een van de beste documenteditors voor persoonlijk en professioneel gebruik. De Google Drive biedt slimme bewerkings- en stylingtools voor uw gegevens. Het is meer dan alleen een documenteditor; met de hulp van Google doc kunt u uw gegevens online opslaan. Dit biedt een autosave-optie, wat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het steeds opnieuw opslaan van bestanden. U kunt ook toegang krijgen tot al uw oudere bestanden in het Google-document als u deze per ongeluk verwijdert. U kunt ook de Google-optie voor het delen van bestanden gebruiken om de gegevens met meerdere mensen te delen. U krijgt zelfs een optie om het eigendom van Google Drive over te dragen als u geen individuele bestanden wilt delen.

Als we het hebben over de schijf, dan kun je hier bestanden delen op Google Drive. Met de functie van Google Drive Sharing kunt u andere mensen op afstand toegang geven tot uw gegevens. Nu kunt u zich afvragen hoe u een Google-schijf deelt of hoe u een Google-document deelt. Welnu, we hebben alle gerelateerde vragen en oplossingen in de blog opgenomen.

Hoe Google Drive delen?

Met Google Drive kunt u bestanden, foto's, video's, pdf's en andere bestanden delen. U kunt andere mensen toestaan deel te nemen aan of toegang te krijgen tot uw inhoud. U hoeft alleen anderen toestemming te geven zodat u de bestanden dienovereenkomstig kunt openen of bewerken.

Als je een bestand op Google Drive wilt delen, volg dan de onderstaande stappen.

Hoe deel ik een Google-document privé?

  • Ga naar je Gmail-account en vervolgens naar rijden.
  • Klik met de rechtermuisknop op het bestand dat u wilt delen, klik in de lijst op de deeloptie.
  • In het volgende venster krijgt u de mogelijkheid om het adres in te voeren van de e-mail van mensen met wie u een bestand wilt delen.
  • In hetzelfde veld ziet u het pictogram "Potlood"; klik erop om het toegangsniveau te verlenen dat u wilt geven, zoals bewerken, reageren of bekijken.
  • Klik na het voltooien van het hele proces op "Gereed" om te delen. U kunt ook meer doen met de optie "Geavanceerd" in hetzelfde venster
  • Zo deel je een Google Drive privé

Deze methode kan worden gebruikt om een enkel bestand naar keuze met iedereen te delen. Volg dus de stappen goed en krijg het antwoord op de vraag hoe u documenten deelt op Google Drive

Hoe bestanden delen op Google Drive?

  • Ga naar je schijf en kies je map met meerdere bestanden.
  • Als u de Mac gebruikt, houdt u de Command-toets ingedrukt en klikt u vervolgens op het bestand dat u wilt delen. Of u kunt de shift-knop ingedrukt houden om de meerdere items te selecteren.
  • Klik nu op de gemarkeerde bestanden en daar krijg je de deeloptie; Klik erop.
  •   In het volgende venster krijgt u de mogelijkheid om het adres in te voeren van de e-mail van mensen met wie u een bestand wilt delen.
  • In hetzelfde veld ziet u het pictogram "Potlood"; klik erop om het toegangsniveau te verlenen dat u wilt geven, zoals bewerken, reageren of bekijken.
  • Klik na het voltooien van het hele proces op "Gereed" om te delen. U kunt ook meer doen met de optie "Geavanceerd" in hetzelfde venster. Volg deze stappen om bestanden op Google Drive te delen.
Dit is hoe u een Google Drive kunt delen en hoe u eenvoudig een Google Drive kunt delen met behulp van deze eenvoudige stappen. De Google-optie voor het delen van bestanden is een geweldige manier om beperkte en volledige toegang te verlenen aan andere mensen volgens uw voorkeuren. Google Drive Sharing kan op zowel professionele als persoonlijke manieren worden gebruikt.

Hoe de volledige Google Drive te delen?

Om dit te doen, moet u mogelijk een hulpprogramma van derden gebruiken om de volledige Google Drive te delen. U moet zoeken naar een betrouwbare bron of tools om de volledige Google Drive met iemand te delen. En u moet controleren of er geen relevante gegevens zijn die u niet wilt delen, u kunt ook de prullenbak in Google Drive legen en vervolgens de volledige schijf delen met de betreffende persoon.

Hoe Google Drive delen met veranderende toestemming?

Je hebt altijd de mogelijkheid om toestemming te bewerken en je kunt de toestemming wijzigen wanneer je maar wilt. U kunt wijzigingen aanbrengen in mappen om de inhoud te ordenen, volg hiervoor de gegeven stappen,

  • Wanneer u het deelvenster opent, ziet u de potloodknop naast het e-mailadresvak.
  • U moet op het potloodpictogram klikken en u krijgt opties zoals bewerken, reageren en alleen bekijken.
  • Kies een van de machtigingen die u wilt geven en klik op de knop "Gereed".
  • Als u meer machtigingsopties wilt verkennen, klikt u op de knop "Geavanceerd" in de rechter benedenhoek.
  • In het geavanceerde gedeelte krijgt de eigenaar meer besturingsopties. U kunt ook verschillende machtigingen instellen voor verschillende mensen. U kunt de machtigingen ook wijzigen wanneer u maar wilt.

Dus als u een antwoord nodig heeft op de vraag 'Hoe geef ik iemand toegang tot mijn Google-documenten', volgt u de bovenstaande stappen en krijgt u uw werk gedaan.

Hoe schakel ik delen op Google Drive in?

Als u bestanden op Google Drive met meerdere mensen wilt delen, kunt u het koppelingsformulier gebruiken. Met het koppelingsformulier kunt u meerdere personen toegang geven tot uw bestanden of map.

  • Ga naar uw apparaat en start de Google Drive-app.
  • Nu ziet u naast de mapnaam een pictogram met drie verticale stippen.
  • Klik op de optie Link delen; dit geeft je een link die met iedereen kan worden gedeeld.
  • Download deze link en deel deze met iedereen aan wie u toegang wilt geven.
We raden u aan de stappen zorgvuldig te volgen tijdens het delen van bestanden, anders kunt u Google Drive-foutcodes tegenkomen. Volg deze eenvoudige en snelle stappen om het delen van bestanden op Google Drive mogelijk te maken. U kunt de gegeven gegevens gebruiken om toegang te geven aan een enkele of een groep mensen. Bellen op Google Bellen Nederland.

​​​​​We bieden ook technische ondersteuning voor Instagram Belgie U kunt contact met ons opnemen via Instagram Nummer.

No comments:

Post a Comment