Tuesday 14 December 2021

Hoe Hotmail-wachtwoord op iPad wijzigen?

 

De beveiliging en veiligheid is een grote zorg voor Hotmail-gebruikers en dit vereist dat u op de hoogte bent en op de hoogte blijft van uw wachtwoord en beveiligingsinstellingen. Als u een gebruiker bent van Hotmail of een ander e-mailaccount; de conventionele manier om uw account veilig te houden, is het wachtwoord. We weten allemaal hoe we het wachtwoord moeten gebruiken en wat het moet zijn om elke bedreiging voor uw account te voorkomen.

De experts raden altijd aan om het wachtwoord van je e-mailaccount na een bepaalde tijd te wijzigen; dit helpt u om uw account veilig te houden. Wanneer u uw Hotmail-account gebruikt; u moet ook uw accountwachtwoord blijven wijzigen. Toch is dit niet gemakkelijk als je het nog niet eerder hebt geprobeerd.

Het wijzigen of bijwerken van uw Hotmail-wachtwoord is eenvoudig via de webbrowser; u hoeft zich alleen maar aan te melden bij uw account en het wachtwoord te wijzigen via het tabblad Instellingen. Dit is moeilijk wanneer u Hotmail op uw iPad-apparaat gebruikt. In een dergelijk geval kunt u hulp krijgen van deze stapsgewijze handleiding. Dit zal u helpen om uw Hotmail-wachtwoord gemakkelijk te wijzigen.


Stappen om het Hotmail-wachtwoord te wijzigen met uw iPad


  • Ga naar het startscherm van je iPad.
  • Open vervolgens de instellingen in de lijst met pictogrammen op het startscherm.


  • Hier moet je zoeken naar e-mail, contacten, agenda's en erop tikken.
  • U vindt de accounts die via de apparaten worden benaderd in een lijst; dus selecteer Hotmail in de lijst.


  • Tik vervolgens op Account op de pagina die voor u wordt geopend.

  • U kunt het wachtwoord wijzigen of wijzigen in het opgegeven wachtwoordveld en tik op.


  • Je hebt met succes het wachtwoord van je Hotmail-account gewijzigd.
Dit is de gemakkelijkste manier om het wachtwoord van uw Hotmail-account te wijzigen of aan te passen wanneer u het op uw iPad gebruikt en wanneer u toegang hebt tot uw account. Hier moet u begrijpen dat wanneer u geen toegang heeft tot uw Hotmail-account of wanneer u de gebruikersnaam of het wachtwoord bent vergeten; in dat geval moet u de webbrowser gebruiken en de optie voor het opnieuw instellen van het wachtwoord volgen via deze link https://account.live.com/password/reset. Dit leidt u door het volledige proces van het opnieuw instellen van uw wachtwoord met een nieuw wachtwoord en u krijgt toegang tot uw Hotmail-account. Daarna kunt u het wachtwoord ook met uw iPad wijzigen.

Na deze stappen kunt u het Hotmail-wachtwoord niet meer wijzigen. Bel ons dan gratis op Hotmail Bellen en praat met experts voor onmiddellijke oplossingen.

We bieden ook technische ondersteuning voor Facebook Belgie U kunt contact met ons opnemen via Facebook Bellen.

No comments:

Post a Comment