Thursday 2 December 2021

Hoe volledige advertenties in Hotmail-account te blokkeren?

 

Als je rondkijkt, zijn er slechts drie primaire e-mailserviceproviders die gratis e-mailservices en bijna de beste beschikbare functies bieden. Yahoo, Hotmail en Gmail zijn de grote namen in e-maildiensten. U moet een van deze kiezen; Hotmail heeft een veelbelovende naam sinds het tijdperk van e-mails en communicatie.

Wanneer je gebruik maakt van de gratis e-maildiensten en opslagruimte van Hotmail; u hoeft niets te betalen, maar Hotmail moet de bedrijfskosten van het leveren van deze services beheren.

Hotmail heeft hier een beter alternatief; u krijgt de gratis e-mails en Hotmail krijgt de kosten van de banneradvertenties, pop-upadvertenties en andere vormen van advertenties op uw inbox-pagina.

Dit bespaart hun inspanningen en kosten voor het gebruik van de gratis e-mailservice en opslagruimte in de cloud. Soms zijn gebruikers niet erg geïnteresseerd om deze advertenties in hun inbox en pagina te krijgen. Het irriteert Hotmail-gebruikers eigenlijk en ze willen van deze advertenties af.

Nou, technisch gezien kun je deze advertenties niet vermijden, omdat ze deel uitmaken van de gratis e-mailservices en je account een verantwoordelijkheid is op de Hotmail-server, dus ze moeten ermee omgaan. Toch is er een alternatief dat u kunt gebruiken.

U kunt een betaalde e-mailservice van Hotmail krijgen door een bepaalde vergoeding aan hen te betalen. Dit is een betaalde service waarvan u gebruik kunt maken na verlenging van het abonnement. Dit is een van de beste manieren om van de advertenties af te komen.

Toch is het een dure aangelegenheid voor Hotmail-gebruikers; mensen die niet geïnteresseerd zijn om zoveel te betalen. Ze moeten een alternatief vinden dat niet veel kost. Hier kunt u de adblocker-software en plug-in gebruiken met uw webbrowser. Deze software blokkeert dergelijke advertenties en verschijnt vanuit uw inbox.

U hoeft deze pop-up- of adblocker alleen in uw webbrowser te installeren en te activeren. Deze zijn gratis en gemakkelijk verkrijgbaar; je hoeft ze alleen maar in te schakelen na de installatie. Als je daarmee klaar bent; u kunt genieten van advertentievrij browsen. Voor meer informatie kunt u onze gratis Hotmail Bellen en met experts praten.

We bieden ook technische ondersteuning voor Facebook Belgie U kunt contact met ons opnemen via Facebook Bellen.

2 comments:

  1. If you're an Amazon member, you're probably getting a lot of promotional emails on a regular basis. This might be aggravating, especially if you enrolled for Amazon using an email address you use for work or personal reasons.
    Amazon Nummer

    ReplyDelete
  2. Nice post
    here I want to say that,
    I am Elina Thomas, my company provides technical support to customers who have any issue with their laptop & computer(hardware and software), and printer, etc. Our technicians who have more knowledge about it will help you in resolving your issue properly within a minute, available 24*7.
    for any query support related to any software and hardware you can go to ....................Amazon Bellen

    ReplyDelete