Friday 10 December 2021

Hoe verwijderde e-mails van Hotmail op te halen

 

Terwijl je met je vingers door je Hotmail-inbox veegde, heb je per ongeluk een e-mail verwijderd, wat je niet wilde; wat moeten we nu doen?

Dit probleem is niet alleen beperkt tot gebruikers van Hotmail-e-mailaccounts, maar ook tot de meeste gebruikers van e-mailaccounts; kunnen niet voorkomen dat per ongeluk verwijderde e-mails uit hun inbox worden verwijderd en hebben later spijt van deze daad.

Gelukkig heb je een oplossing met de map Hotmail Deleted Items

Er zijn twee verschillende methoden om uw verwijderde e-mails van het Hotmail-account op te halen. Het hangt eigenlijk af van de situatie, zoals wanneer uw verwijderde e-mails nog steeds in uw map Verwijderde items staan en een andere wanneer uw verwijderde e-mails zijn weggevaagd uit uw map Verwijderde items. Dit heeft relatief minder kansen om de e-mail te laten ophalen omdat je naar het volgende niveau hebt verwijderd, maar het heeft enkele kansen om de dingen terug te krijgen.

5 stappen om verwijderde e-mail op te halen in Hotmail-account

  • Eerst moet u zich aanmelden bij uw Hotmail-account met de gebruikersnaam en het wachtwoord.
  • Ga vervolgens naar uw lijst met e-mailmappen, hier moet u Verwijderde items selecteren en een van de volgende proberen, afhankelijk van uw behoefte.
  • Als u een bericht naar uw Postvak IN wilt herstellen, klikt u met de rechtermuisknop op het item en kiest u Verplaatsen > Postvak IN.
  • Als u een bericht naar een andere map wilt terugzetten, klikt u met de rechtermuisknop op het item en selecteert u Verplaatsen > Meer. Hier moet u een maplocatie kiezen en vervolgens de optie Verplaatsen zorgvuldig selecteren
  • Dat is alles
Stappen om door Hotmail verwijderde e-mail te herstellen die niet meer in uw map Verwijderde items staat

  • De eerste stap is om u aan te melden bij uw Hotmail-account.
  • Hier, in het linkerdeelvenster van het Outlook.com-venster, moet u de map Verwijderde items kiezen.
  • Klik nu vanaf de onderkant van het venster op Verwijderde items herstellen om het te selecteren.
  • Hier kunt u de items selecteren die u wilt herstellen en de knop Herstellen selecteren door erop te klikken.
  • Klik ten slotte op OK om het af te ronden
U kunt proberen uw verwijderde e-mails terug te krijgen met een van deze methoden, maar u moet voorzichtig zijn bij het verwijderen van e-mails uit uw inbox. Dit zal u helpen voorkomen dat u zich schaamt voor het per ongeluk verwijderen van een zeer belangrijke e-mail. Als je dit probleem nog steeds niet kunt oplossen of oplossen, neem dan gerust contact op met ons technische ondersteuningsteam op het gratis Hotmail Bellen.

We bieden ook technische ondersteuning voor Facebook Belgie U kunt contact met ons opnemen via Facebook Bellen.

No comments:

Post a Comment