Sunday 26 March 2023

Hoe Gmail-contacten naar iCloud te importeren? Gratis gids

 


Bent u op zoek naar een oplossing om Gmail-contacten naar iCloud te importeren? Als u ook met hetzelfde probleem wordt geconfronteerd, kunt u deze blog raadplegen. Hier is een korte handleiding voor het overzetten van Gmail-contactbestanden naar iCloud. Verken dan de hele blog en blijf op de hoogte voor meer informatie.

In het huidige technologische tijdperk zijn veel gebruikers geïnteresseerd in nieuwe technologieën. Wanneer technologie onderdeel wordt van ons leven. Ook is de gebruiker meer bezorgd over de veiligheid van zijn gegevens.

Gmail is een gratis webmailservice die wordt aangeboden door Google Inc. Het werd gelanceerd op 1 juli 2004 en heeft meer dan 150 miljoen gebruikers. Het was de eerste webgebaseerde e-mailclient die een revolutie teweegbracht in e-mail. De belangrijkste reden waarom dit gebeurt, is omdat Gmail zo snel en gebruiksvriendelijk is.

iCloud is Apple's cloudgebaseerde ecosysteem van apps en hulpprogramma's dat op vrijwel elk apparaat kan worden gebruikt. Het is in feite een iCloud-service die wordt aangeboden door Mac Inc. voor alle iOS-, macOS- en Windows-gebruikers. Het biedt ook e-mailfunctionaliteit, waarmee u e-mail kunt verzenden, ontvangen en beheren. Er is echter geen directe manier om uw Gmail-contactenbestand naar uw iCloud-account te verplaatsen.

Techniek om Gmail-contacten naar iCloud te importeren

Er is geen directe methode beschikbaar om contacten van Gmail naar iCloud-account te verplaatsen. U moet dus eerst het Gmail-contactenbestand in VCF-indeling exporteren en vervolgens het geëxporteerde VCF-bestand in de iCloud importeren.

Exporteer Gmail-contactenbestand naar VCF met behulp van geautomatiseerde oplossing

Na het overwegen van de bovenstaande scenario's, kunt u ook deze door experts voorgestelde tool proberen om Gmail-contacten naar VCF-bestandsindeling te converteren. Het is ontworpen voor gebruikers om gemakkelijk contacten te exporteren vanuit hun Gmail-account zonder risico of gegevensverlies.

Het heeft een eenvoudige en gemakkelijk te gebruiken interface, dus zelfs beginners kunnen het zonder deskundig advies gebruiken. Hier volgen de volgende stappen om uw Gmail-contacten te exporteren.

Taak 2: Hoe deze automatische oplossing werkt?

Volg nu deze gids om beter te begrijpen hoe u contacten van Gmail naar VCF-indeling kunt exporteren.

  • Download en voer het hulpprogramma uit op uw computer.
  • Meld u aan bij de tool met uw Gmail-ID en wachtwoord.

  • Selecteer het vervolgkeuzemenu en selecteer het formaat als VCF.


  • Druk op de startknop om uw contacten in VCF-indeling te exporteren.

  • Zodra de taak is voltooid, wordt een VCF-bestand geëxporteerd.


Importeer daarna die vCard-bestanden naar iCloud en synchroniseer je iPhone ermee.

Taak 3: Zet geconverteerde vCard-contacten over naar iCloud

  • Ga naar https://www.icloud.com/en log in.

  • Kies het pictogram Contacten in de linkerbenedenhoek.

  • Selecteer de vCard-opties importeren.

  • Blader door het geconverteerde VCF-bestand vanaf de gegenereerde bestemming.

  • Nu begint de applicatie met het importeren van contacten van vCard naar iCloud.

Conclusie

Daarom hebben we in dit bericht het volledige proces uitgelegd om Gmail-contacten naar iCloud te importeren. Als u op zoek bent naar een betrouwbare oplossing om Gmail Bellen te exporteren, installeer dan onze aanbevolen tool. U kunt dit hulpprogramma zonder problemen downloaden.

We bieden ook technische ondersteuning voor Instagram Belgie U kunt contact met ons opnemen via Instagram Nummer.


No comments:

Post a Comment