Wednesday 22 March 2023

HOE ZOEK- EN LOCATIEGESCHIEDENIS TE WISSEN IN GOOGLE MAPS

 Hoe u uw locatie kunt wissen op Google Maps Search

In het verleden schreven we meerdere keren over Google-locatiegegevens over u en hoe deze u kunnen helpen een verloren telefoon terug te vinden of de kroegentocht van gisteravond terug te vinden. Hoewel controleren bij welke bar je terecht bent gekomen niet iets is wat je gewoonlijk doet, kan de mogelijkheid om een verloren telefoon op te sporen je veel stress en geld besparen.


Niet iedereen wil echter vrijwel altijd zijn locatie met Google delen. Als u een van die mensen bent die hun locatiegegevens liever voor zichzelf houden, dan kunt u eenvoudig locatieservices op uw telefoon uitschakelen.

Het uitschakelen van locatieservices zorgt er echter niet voor dat alle gegevens die in het verleden zijn verzameld, worden verwijderd. Als u alle geregistreerde locatiegegevens van u wilt wissen, biedt Google een gemakkelijke manier om dit te doen.

Wis uw Google-locatiegeschiedenis geheel of gedeeltelijk

De eenvoudigste manier om uw volledige locatiegeschiedenis te verwijderen, is door dit te doen via de Google-instellingen op uw telefoon:

  1. Selecteer in uw app-lade "Google-instellingen".
  2. Selecteer "Locatie" en vervolgens "Google Locatiegeschiedenis".
  3. Als u meerdere Google-accounts heeft, selecteert u de juiste met behulp van de vervolgkeuzelijst bovenaan.
  4. Selecteer onderaan "Locatiegeschiedenis verwijderen".
Als u alleen de locatiegegevens voor een specifieke dag, tijdsperiode of plaats wilt verwijderen, kunt u de Google maps Locatiegeschiedenis-website gebruiken:

  1. Ga naar maps.google.com/locationhistory
  2. Selecteer de dag(en) in de kalender aan de linkerkant
  3. Klik op "Verwijder geschiedenis van deze dag" onder de kalender.
  4. Als u een bepaalde geregistreerde locatie wilt wissen, selecteert u links de juiste dag, klikt u op de geregistreerde locatie op de kaart en selecteert u "Verwijderen uit geschiedenis".
Of je nu je hele locatiegeschiedenis wilt verwijderen of alleen een specifieke dag om je sporen uit te wissen, ik hoop dat deze gids je daarbij helpt. Mocht je tegen problemen aanlopen, laat het ons dan weten in de reacties.

Tags: hoe u uw Google-locatiegeschiedenis verwijdert, hoe u uw Google-locatiegeschiedenis verwijdert en uitschakelt, hoe u de locatie in Google Map verwijdert

Als u nog steeds met hetzelfde probleem wordt geconfronteerd, moet u bellen met Google Bellen Nederland.

We bieden ook technische ondersteuning voor Instagram Belgie U kunt contact met ons opnemen via Instagram Nummer.

No comments:

Post a Comment