Friday 14 July 2023

Effectieve manieren om de fout Gmail-adres niet gevonden op te lossen

 

Gmail is onlangs naar voren gekomen als de meest gebruikte e-mailservice. Hiermee kunt u e-mails verzenden en ontvangen op verschillende apparaten, zoals een tablet, mobiele telefoons, computers en laptop. Het verzenden en ontvangen van e-mails met Gmail is een erg handig en eenvoudig proces. Gebruikers die deze service vaak gebruiken, hebben echter ook te maken met een aantal problemen. Een van de meest doordringende fouten is dat het Gmail-adres niet is gevonden.

Maar dit probleem is niet specifiek voor alleen Gmail. Mensen die ermee te maken krijgen, krijgen automatische antwoorden op niet-bezorgde berichten. Als u op zoek bent naar manieren om dit probleem aan te pakken, dan zal het artikel heel nuttig voor u blijken te zijn.

Redenen voor het probleem Gmail-adres niet gevonden

Het probleem van een e-mailadres dat niet in Gmail wordt gevonden, kan ontstaan wanneer de gebruiker een onjuist e-mailadres heeft ingevuld. Typefouten zoals verkeerde interpunctie, spelfouten of extra spaties kunnen er allemaal voor zorgen dat uw e-mailadres onjuist is. U zult deze foutmelding dus automatisch opmerken omdat de e-mail niet bij de doelontvanger kon worden afgeleverd.

Hoe kunt u de fout Gmail-adres niet gevonden oplossen?

Gelukkig zijn er een aantal technieken voor het oplossen van problemen die u zullen helpen om Gmail-problemen met Adres niet gevonden op te lossen. De meest effectieve staan hieronder vermeld.

1. Inspecteer het e-mailadres van de ontvanger

Zoals eerder vermeld, zal een onjuist e-mailadres ervoor zorgen dat u dit probleem ervaart. Het is verstandig om het e-mailadres dat je hebt getypt nog eens goed te controleren. Kijk of je een cijfer of teken hebt weggelaten tijdens het typen van het adres van de ontvanger. U kunt ook contact opnemen met de ontvanger om te weten of ze u per ongeluk hebben geblokkeerd of niet. Het is ook mogelijk dat uw e-mails in hun map Spam terechtkomen. Als typefouten de oorzaak zijn van dit probleem, dan kun je het e-mailadres van de ontvanger direct kopiëren en plakken.

2. Controleer de beschikbaarheid van het e-mailadres.

Een andere oorzaak voor het niet vinden van e-mailadressen in Gmail is het verzenden van e-mails naar accounts die niet meer bestaan. Om te weten of dit het geval is, doorloop je de volgende stappen.

Start het incognitovenster en druk op CTRL + Shift + N.

  1. Ga naar de inlogpagina van Gmail.
  2. Voer het e-mailadres van de ontvanger in.
  3. Tik op 'Volgende'.
  4. Als u een bericht ziet met de tekst 'Dit account is onlangs verwijderd en misschien hersteld', betekent dit dat het e-mailadres inactief is of niet bestaat.

3. Zie uw e-mail

Het is nog een andere effectieve manier om de fout Gmail-adres niet gevonden op te lossen. Voer de onderstaande stappen uit.

  • Als je een e-mail naar een aangepast adres stuurt, is het mogelijk dat het domein niet wordt onderhouden.
  • Neem contact op met de ontvanger om de mail te controleren.
  • Als de e-mailservice niet werkt, gebruik dan de planningsfunctie van Gmail. Het zal u helpen om e-mail op een bepaalde datum en tijd te verzenden.
  • Log in op jouw account.


  • Tik op 'Opstellen' en voer het e-mailadres in.
  • Tik op het vervolgkeuzemenu.
  • Kies 'Verzenden plannen'.
  • Tik op de optie 'Selecteer datum en tijd'.
  • Kies een bepaalde datum en tijd en tik op 'Planning'. Je kunt het zien in het linkerdeelvenster.
  • Tik op 'Planning' om het e-mailbericht te zien dat je hebt gepland. Klik op 'Meer' om de optie te bekijken.
4. Corrigeer het probleem met PC Repair & Optimizer Tool

Om het niet gevonden adres in Gmail op te lossen, kunt u ook gebruik maken van de PC Repair & Optimizer Tool. Het is vooral handig voor gebruikers van Windows Vista, 7,8, 10 en XP. De PC Repair & Optimizer Tool kan fouten herkennen en ook van uw computer verwijderen. Het beschermt u ook tegen het verliezen van uw bestanden en voorkomt hardwarestoringen. Bovendien optimaliseert de tool ook uw systeem zodat het altijd topprestaties levert. De stappen voor het gebruik ervan worden hieronder vermeld.

  1. Installeer PC Repair & Optimizer Tool in uw systeem.
  2. Tik vervolgens op 'Scan starten' om alle problemen te ontdekken die mogelijk achter de problemen op uw pc zitten.
  3. Los nu alle problemen op door op 'Alles repareren' te klikken.
Dat is alles, u zult zeker in staat zijn om de fout met het niet gevonden e-mailadres op te lossen nadat u deze tool met succes hebt gebruikt.

laatste woorden

Hopelijk kunt u met deze gedetailleerde handleiding voor het oplossen van de fout Gmail-adres niet gevonden gemakkelijk beginnen met het verzenden en ontvangen van uw e-mails. Implementeer de technieken een voor een en kijk welke voor jou werkt. Er zal zeker een techniek zijn die u zal helpen dit probleem op te lossen. Als u dit probleem echter nog steeds niet kunt oplossen, kunt u contact opnemen met onze Gmail Bellen. Onze experts staan 24×7 voor u klaar.

​​​​​​​We bieden ook technische ondersteuning voor Instagram Belgie U kunt contact met ons opnemen via Instagram Nummer.

No comments:

Post a Comment