Tuesday 11 July 2023

Hoe gearchiveerde e-mails in Gmail te vinden? Laten we vinden

 


Gmail is een van de meest veelzijdige e-mailservices die een flexibel labelsysteem gebruiken. Door Gmail-berichten te archiveren, kunt u alle cruciale zakelijke e-mails bewaren zonder dat ze in uw inbox terechtkomen. Als u echter een e-mail in Gmail archiveert, weet u niet precies waar het bericht naartoe is verschoven. Het kan een probleem vormen wanneer het tijd is om een gearchiveerd bericht te vinden. In dit artikel leer je hoe je gearchiveerde e-mails in Gmail kunt vinden. Als u weet hoe u een gearchiveerde e-mail op de juiste manier kunt vinden, kunt u deze op een later tijdstip eenvoudig terugvinden en ophalen.

Hoe vind je gearchiveerde e-mails in Gmail?

E-mailsoftware zoals MS Outlook bewaart berichten in mappen. Maar de tekortkoming van deze methode is dat een enkel bericht tot slechts een enkele map behoort. Met dit soort op mappen gebaseerde e-mailorganisatiemethode kunnen gebruikers een bericht in een specifieke map bewaren. Maar kunnen ze niet organiseren zoals ze willen dat ze zijn.

Dergelijke beperkingen van een op mappen gebaseerd organisatiesysteem zijn niet aanwezig in het op labels gebaseerde systeem van de Gmail-e-mailservice. U kunt naar eigen voorkeur verschillende labels aan de berichten toevoegen. Je kunt Gmail ook vragen om alle e-mails met een specifiek label of specifieke labels weer te geven. Zo wordt de taak van inboxbeheer vrij eenvoudig.

U kunt gearchiveerde e-mails in Gmail vinden met behulp van het label 'Alle berichten' en met behulp van de zoekbalk. Beide methoden worden hieronder beschreven.

1. Gebruik het label 'Alle berichten' om gearchiveerde e-mails te zoeken

Gearchiveerde e-mails verdwijnen uit de gebruikelijke Gmail-weergave. Dus om te weten hoe u gearchiveerde e-mails in Gmail kunt zien, moet u overschakelen naar de mapweergave 'Alle berichten'. Het zal de Gmail-e-mails in één lijst weergeven, die belangrijke e-mails bevat en e-mails die automatisch worden gecategoriseerd. U vindt deze lijst wanneer u op het label 'Alle e-mail' klikt. Deze is aanwezig in het linker Gmail-menu.

Deze methode om gearchiveerde e-mails te vinden is geschikt als je niet veel e-mails in je inbox hebt. Dit is zijn keerzijde. Gebruikers die een groot aantal e-mails in hun inbox hebben, zullen veel e-mails moeten doornemen. Voor dergelijke gebruikers zal de onderstaande methode perfect blijken te zijn.

2. Gebruik de zoekbalk om gearchiveerde e-mails te vinden

U kunt geen label 'Archief' vinden wanneer u de zoekbalk van Gmail gebruikt, die zich bovenaan de applicatie of website bevindt. Daarom kunt u zo'n label niet gebruiken om naar uw gearchiveerde e-mails te zoeken.

U moet dus het onderwerp, de afzender of het onderwerp van de gearchiveerde e-mail kennen om er handmatig naar te kunnen zoeken. U kunt echter gebruikmaken van enkele geavanceerde zoekfilters in Gmail om die e-mails te doorzoeken die u niet in de gebruikelijke mappen kunt vinden. Gmail biedt u de functionaliteit om filters te maken op basis van een zoekopdracht die u uitvoert. De filters voeren automatisch acties uit op inkomende e-mails.

U kunt de zoekbalkmethode gebruiken door de hier genoemde stappen te volgen.

  1. Navigeer naar de zoekbalk.
  2. Voer 'has:nouserlabels -in:Sent -in:Chat -in:Concept -in:Inbox' in.

Er is een andere manier om gearchiveerde e-mails in Gmail te vinden via de zoekbalk. Doorloop de onderstaande stappen om te weten hoe u deze methode gebruikt.

  1. Navigeer naar de zoekbalk.
  2. Voer een paar woorden in waarvan u zeker weet dat ze voorkomen in de gewenste e-mail. Druk op Enter.
  3. Merk op dat hoe meer woorden u invoert, hoe minder resultaten de zoekbalk zal tonen. Het is dus altijd een goed idee om met slechts één of twee woorden te beginnen en deze vervolgens te verhogen om de resultaten te filteren.
  4. Je zult zien dat Gmail je elke e-mail laat zien met de woorden die je hebt getypt.

Hoe gearchiveerde e-mails in Gmail op Android-app te zien?

Als u de Gmail-app op uw Android-telefoon gebruikt, kunt u de gearchiveerde e-mails op twee manieren bekijken.

Methode 1

Raak de zoekbalk aan en voer het e-mailadres van de afzender in. Nu kunt u door de resultaten bladeren en de gearchiveerde e-mails vinden. Houd er rekening mee dat de app op Android e-mails op datum weergeeft. De nieuwste e-mails worden als eerste weergegeven. Ze zullen worden gevolgd door de eerdere. Als u een gearchiveerde e-mail van lang geleden wilt zoeken, moet u diep naar beneden scrollen om deze te vinden.

Methode 2

Tik op het hamburgermenu in de app en kies het label 'Alle berichten'. Blader nu door de berichten met dit label en vind de gearchiveerde e-mails.

Hoe vind je gearchiveerde e-mails in Gmail op internet?

Veel Gmail-gebruikers weten niet waar ze gearchiveerde e-mails kunnen vinden. Dat komt omdat ze niet weten hoe de e-mailservice berichten regelt. Mensen zijn ook in de war over de juiste manier om gearchiveerde e-mails te openen en op te halen. Nu weet u de juiste manier om toegang te krijgen tot gearchiveerde e-mails in deze e-mailservice. Het volgende deel is om te weten hoe u gearchiveerde e-mails in Gmail kunt ophalen. De onderstaande instructies helpen u bij dit proces.

  1. Navigeer naar https://mail.google.com/ en log in op uw Gmail-account.
  2. Zoek het gearchiveerde bericht. U hebt de mogelijkheid om naar de gearchiveerde e-mail te zoeken door ernaar te kijken in het label 'Alle berichten' of door de zoekbalkmethode te gebruiken.
  3. Zie het vak naast het bericht. Als u de Gmail-app gebruikt, tikt u op de e-mail en houdt u deze vast. Tik nu op de optie 'Verplaatsen naar Postvak IN'. Je vindt deze bovenaan.
  4. Met deze actie wordt het label 'Archief' verwijderd en kunt u de e-mail vinden in uw map Postvak IN.
laatste woorden

Na het lezen van dit artikel zal er geen twijfel over bestaan hoe je gearchiveerde e-mails in Gmail in gedachten kunt vinden. U kunt elk van de beschreven technieken gebruiken op basis van het aantal e-mails in uw inbox. Als je meer wilt weten over Gmail of twijfels hebt over een aspect ervan, neem dan contact op met de Gmail Bellen Nederland. Zij helpen u bij het oplossen van eventuele problemen die u kunt tegenkomen tijdens het gebruik van deze service.

​​​​​​​We bieden ook technische ondersteuning voor Instagram Belgie U kunt contact met ons opnemen via Instagram Nummer.

No comments:

Post a Comment