Wednesday 12 July 2023

Hoe maak je een groeps-e-mail in Gmail?

 


Weet je echt dat Gmail, dat absoluut een gratis e-mailservice is, het maximale aantal gebruikers heeft? Als u overweegt een e-mailgroep in Gmail te maken, moet u ervoor gaan, want het zal u zeker helpen om veel geld te besparen, evenals de kostbare tijd bij het bereiken van een aantal gebruikers, omdat u dat echt niet doet. t hoeft hoger te betalen voor autoresponders. Ik vraag me nog steeds af hoe ik een groeps-e-mail kan maken. Maak je geen zorgen, in deze blogpost leer je hoe je een groeps-e-mail kunt maken in Gmail, wat de belangrijkste voordelen zijn van het maken van een groeps-e-mail en nog veel meer.

Eenvoudig een groeps-e-mailaccount maken in de Gmail-app

De bekende zoekmachine Google presenteert een ongeëvenaarde functie genaamd Groepen waarmee projectgroepen, clubs en klassen of individuen binnen een andere groep moeiteloos kunnen communiceren en inhoud kunnen verspreiden. Een eenvoudige methode om in een groep te gebruiken, is door deze in te stellen als een gedeelde inbox. Uw team kan dit account gebruiken om berichten van groepsleden of zelfs klanten te lezen en erop te reageren.

Volg de onderstaande stappen om een groeps-e-mailaccount te maken:

  1. Ten eerste moet je Google Discussiegroepen bezoeken en op 'Groep maken' klikken.
  2. Voer nu een naam in voor de groep en typ eenvoudig het e-mailadres dat u wilt gebruiken, dat eindigt op '@googlegroups.com'.
  3. Dien vervolgens een nauwkeurige beschrijving van de groep in zodat leden deze kunnen bekijken.
  4. Kies nu "Collaborative Inbox" in de lijst Selecteer een groepstype.
  5. Selecteer hier de soorten leden die u toegang wilt geven tot inbox-functies.
  6. Kies meteen de vereiste machtigingen die u wilt toepassen, zoals het publiek toestaan onderwerpen te bekijken of alle leden toestaan berichten te plaatsen.
  7. Klik ten slotte op "Maken" en klik daarna op "OK" om de inbox-instellingen eenvoudig te beheren.
Een groeps-e-mail maken in Gmail

Als u een groeps-e-mail in Gmail wilt maken, moet u deze basisstappen voor probleemoplossing volgen:

  1. Log eerst in op contacts.google.com.
  2. Log altijd in met je voorkeursaccount.
  3. Wanneer u bent ingelogd, klikt u nu op het menu dat u linksboven vindt.
  4. Sla vervolgens op "contact maken".
  5. De keuze wordt uitgebreid naar twee opties: 'contact maken' en 'meerdere contacten maken'.
  6. Druk daarna op het maken van meerdere contacten.
  7. Nu, bovenaan het volgende venster, zul je een label ontdekken waar je een naam aan die contactenlijst kunt toevoegen. Als u zich daarom afvraagt hoe u een groeps-e-mail in Gmail kunt maken en deze een naam kunt geven, kunt u als volgt een labelnaam instellen.
  8. Druk op de tekst zonder label en stel de gewenste naam in voor die specifieke e-mailgroep. Als je eerder labels/groepen had aangemaakt, zou je de kans krijgen om te kiezen uit een lijst met aangemaakte namen.
  9. De volgende stap is het toerekenen van zowel namen als adressen. Om dit te doen, kunt u elke naam en elk adres afzonderlijk toevoegen of ze in bulk toevoegen.
  10. Om afzonderlijk toe te voegen, voert u gewoon elke gebruikersnaam en elk adres in en deelt u elk met een komma. U kunt alleen naam of adres of adres en naam tegelijkertijd toevoegen.
  11. Om in dit stadium massaal een e-maillijst naar een groep te uploaden, moet u deze eerst opslaan als een CSV- of vCard-bestand. Als je uitzoekt, zie je onderaan de optie Meerdere contacten maken, Contacten importeren.
  12. Tot slot, zodra u klaar bent met het importeren of fysiek toevoegen van uw contacten, klikt u gewoon op Maken onderaan om eenvoudig de e-maillijst op te slaan.
Grote voordelen van het maken van een groeps-e-mail in Gmail

Mocht je na het aanmaken van een groepsmail nog bedenken welke grote voordelen je krijgt. Dan bent u op de goede weg. Lees verder om het antwoord op uw vraag te krijgen:

  1. De mogelijkheid om in één keer een bepaalde lijst met personen te bereiken. Het kunnen massale berichten zijn naar een lijst met vrienden, dierbaren, collega's of tal van andere doeleinden, zoals promotionele e-mails naar een aangepast publiek.
  2. Het vergemakkelijkt u om berichten tijdig te verzenden. Het op tijd versturen van informatie kan altijd van pas komen. Het kan eventueel zijn om een bijeenkomst op het laatste moment af te zeggen of uit te stellen. Het zal zeker uw kostbare tijd kosten om alle e-mails van uw medewerkers, uitgebreide familie of teamleden te moeten vormen.
laatste woorden

Als u begrijpt en leert hoe u een e-mailgroep in Gmail kunt maken, bespaart u niet alleen kostbare tijd, maar ook moeite. U hoeft eigenlijk niet elke keer fysiek adressen in te typen als u e-mail naar een aanzienlijk publiek moet sturen. Met een labelgroep op e-mailservice Gmail kunt u gemakkelijk verzekerd zijn van snelle en ongecompliceerde communicatie.

In gevallen waarin u enkele personen uit een lijst wilt verontschuldigen terwijl u een groepsmail gooit, kunt u uw lijst altijd bewerken door simpelweg een specifieke mail te verwijderen voordat u deze verzendt.

Bovendien kan het gebruik van een schone e-mail u ook helpen om de grenzen van uw Gmail te overschrijden. U weet hoe u veel meer kunt doen voor een zeer kleine prijs en met minder moeite en tijd. Voor hulp kunt u altijd contact opnemen met onze Gmail Bellen Nederland.

​​​​​​​We bieden ook technische ondersteuning voor Instagram Belgie U kunt contact met ons opnemen via Instagram Nummer.

No comments:

Post a Comment